Οι πρώτες αποστολές του νέου Saints Row

Η Volition, μέσω του Game Informer, έδωσε στη δημοσιότητα ένα gameplay video, διάρκειας περίπου 9 λεπτών, παρουσιάζοντας στο κοινό τις αρχικές αποστολές του reboot του Saints Row που ετοιμάζει. Να σημειώσουμε ότι το υλικό είναι τραβηγμένο από κάποιο pre-alpha build του τίτλου, κάτι που σημαίνει

ότι η τελική έκδοση μπορεί να διαφέρει.

Το Saints Row θα μας μεταφέρει στο Santo Ileso, μια φαντασιακή πόλη στην καρδιά του νοτιοδυτικού τομέα των ΗΠΑ. Σε έναν κόσμο γεμάτο εγκληματικότητα, όπου παράνομες παρατάξεις αγωνίζονται για εξουσία, μια ομάδα νέων φίλων ξεκινά το δικό της “εγκληματικό ταξίδι”, καθώς ανεβαίνουν προς την κορυφή στην προσπάθειά τους να γίνουν “Self Made”. Αναλαμβάνοντας τον ρόλο του μελλοντικού Boss, με τη Neenah, τον Kevin και τον Eli στο πλευρό τους, οι παίκτες θα σχηματίσουν τους The Saints – και θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους Los Panteros, The Idols και Marshall καθώς χτίζουν την αυτοκρατορία τους στους δρόμους του Santo Ileso και μάχονται για τον έλεγχο της πόλης.

Το Saints Row αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου 2022, για PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One και Xbox Series S/X.

The post Οι πρώτες αποστολές του νέου Saints Row appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα