Επετειακό event από τη Microsoft για τον εορτασμό των 20 χρόνων του Xbox

Ένα εορταστικό show, με αφορμή τη συμπλήρωση είκοσι (20) χρόνων ζωής του Xbox, ετοιμάζει η Microsoft.

Με ανακοίνωσή του στο Xbox Wire Blog, ο αμερικάνικος κολοσσός δίνει ραντεβού με τους φίλους της οικιακής κονσόλας στις 15 Νοεμβρίου και ώρα Ελλάδος 19:00, για ένα

επετειακό, εορταστικό show το οποίο, παρά το γεγονός ότι δεν θα έχει κάποια ανακοίνωση νέων τίτλων, θα “αποτελεί μια ιδιαίτερη ματιά πίσω στην εικοσάχρονη ιστορία του  Xbox”.

Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε από έναν χάρτη πλάνου για τους επόμενους τρεις μήνες του Xbox Game Pass. Σύμφωνα με τον οποίον, τα Age of Empires 4 και Minecraft καταφθάνουν στο Game Pass για PC στις 28 Οκτωβρίου και 2 Νοεμβρίου αντίστοιχα. Εν συνεχεία, σειρά παίρνει το Forza Horizon 5 στις 9 Νοεμβρίου και η έκδοση GOTY του Flight Simulator, η οποία “προσγειώνεται” σε κονσόλες και υπολογιστές στις 18 Νοεμβρίου. Τέλος, το έτος κλείνει πανηγυρικά με το Halo Infinite στις 8 Δεκεμβρίου.

Σχετικά με τα όσα αναμένεται να παρακολουθήσουμε στο event, η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά ότι δεν θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις τίτλων, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται, τουλάχιστον ρητά, η πιθανότητα ύπαρξης footage από ήδη ανακοινωμένα παιχνίδια. Ίδωμεν..

The post Επετειακό event από τη Microsoft για τον εορτασμό των 20 χρόνων του Xbox appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα