Νωρίτερα η κυκλοφορία του Assassin’s Creed Mirage.

Λίγες μέρες νωρίτερα θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στην Βαγδάτη του 9ου αιώνα οι οπαδοί της σειράς Assassin’s Creed.

Με σχετική της ανακοίνωση, η Ubisoft γνωστοποίησε πως το Assassin’s Creed Mirage έγινε “χρυσό”. Αυτό σημαίνει πως η ανάπτυξη του τίτλου ολοκληρώθηκε και πως το παιχνίδι έχει περάσει στη φάση παραγωγής. Έχοντας αγγίξει αυτό το ορόσημο, πλέον, η Ubisoft

επιβεβαίωσε πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου, μια εβδομάδα νωρίτερα από την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας.

Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση στο X:

“To Assassin’s Creed Mirage έγινε χρυσό και κυκλοφορεί μια εβδομάδα νωρίτερα! Εκ μέρους ολόκληρης της ομάδας, ανυπομονούμε να εξερευνήσετε τη Βαγδάτη του 9ου αιώνα, παρέα με τον Basim. Το ταξίδι ξεκινάει τώρα στις 5 Οκτωβρίου. Σημειώστε τη νέα ημερομηνία!”

Assassin's Creed Mirage has gone gold and is coming out a week early!

On behalf of the entire team, we can't wait for you to explore 9th Century Baghdad with Basim.

Your journey now starts on October 5. Save the new date! #AssassinsCreed pic.twitter.com/eWAZttvjIX

— Assassin's Creed (@assassinscreed) August 14, 2023

Υπενθυμίζουμε πως το Assassin’s Creed Mirage θα αποτελεί έναν φόρο τιμής στα παλαιότερα παιχνίδια της σειράς. Τόσο η διάρκειά του, όσο και οι μηχανισμοί του θυμίζουν τους αρχικούς τίτλους της σειράς, απέχοντας παρασάγγας από τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες. Το Assassin’s Creed Mirage αναμένεται να διατεθεί σε PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

The post Νωρίτερα η κυκλοφορία του Assassin’s Creed Mirage. appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα