Το Xbox λανσάρει το νέο του Home dashboard

Η Microsoft ξεκίνησε να λανσάρει το νέο, ανανεωμένο και με καινούργιες λειτουργίες και προσθήκες Home dashboard, για όλους τους χρήστες των κονσολών Xbox Series S|X και Xbox One.

Το ανανεωμένο dashboard με τη νέα

εμφάνιση είναι γνωστό και χρησιμοποιείται από τους Xbox Insiders εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα γίνει διαθέσιμο σε όλους τους κατόχους κονσολών S|X και One.

Η Microsoft δήλωσε ότι ο νέος σχεδιασμός προέκυψε μετά από μεγάλη ανατροφοδότηση των χρηστών και η άφιξή του στις κονσόλες θα κάνει την ανακάλυψη νέων παιχνιδιών – και την εκ νέου ανακάλυψη παλιών – ευκολότερη, γρηγορότερη και με μεγαλύτερη προσβασιμότητα.

Σε μια ενημέρωση σχετικά με το νέο dashboard, η οποία προστέθηκε στο blog του Xbox, η ομάδα δημιουργίας του ανέφερε τα ακόλουθα πλεονεκτήματα της νέας εμφάνισης:

1: Διευκολύνει τη μετάβαση στη Βιβλιοθήκη σας, το Microsoft Store, το Xbox Game Pass, την Αναζήτηση και τις Ρυθμίσεις στην κορυφή του Home, εισάγοντας ένα μενού γρήγορης πρόσβασης.

2: Δημιουργεί περισσότερο χώρο για το εξατομικευμένο φόντο σας απλοποιώντας τη διάταξη και τοποθετώντας τα παιχνίδια που παίξατε πρόσφατα και άλλο περιεχόμενο και εφαρμογές προς το κάτω μέρος της οθόνης.

3: Προσθέτει μια επιλογή για να αλλάξετε το φόντο σας ώστε να ταιριάζει με το παιχνίδι που επισημαίνετε στη λίστα με τα πρόσφατα παιγμένα παιχνίδια.

4: Βελτιώνει την ανακάλυψη παιχνιδιών εισάγοντας λίστες παιχνιδιών που έχουν επιμεληθεί και εξατομικευτεί για εσάς.

5: Σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την εμπειρία σας, καρφιτσώνοντας τα αγαπημένα σας παιχνίδια, τις επιμελημένες ομάδες και τις ομάδες συστήματος, όπως η Γρήγορη Συνέχιση στην Αρχική σελίδα.

6: Σας βοηθά να βρείτε τι συμβαίνει στην κοινότητά σας μέσω της ενημερωμένης σειράς Friends & Community Updates.

7: Σας δείχνει ποιες εφαρμογές πολυμέσων και περιεχόμενο είναι διαθέσιμα για εσάς μέσω του Spotlight Watch & Listen και της λίστας εφαρμογών ψυχαγωγίας.

The post Το Xbox λανσάρει το νέο του Home dashboard appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα