Νέος τίτλος αφιερωμένος στο Ράλι Ντακάρ

Το Dakar 18, των Bigmoon Studios και Deep Silver, είναι γεγονός!

Οι φίλοι της off road οδήγησης φαίνεται ότι θα έχουν ακόμη μία -εντελώς- νέα κυκλοφορία να περιμένουν μέσα στο 2018, πέραν του Gravel της Milestone, καθώς η Bigmoon Studios ανακοίνωσε ότι εργάζεται πάνω σε ένα τίτλο με θέμα το διάσημο

Ράλι Ντακάρ. Ο συγκεκριμένος αγώνας θεωρείται ένας από τους σκληροτράχηλους και απαιτητικούς, τόσο για τους οδηγούς όσο και για τα ίδια τα οχήματα, ενώ είναι και από τους πιο ιστορικούς στο χώρο των motorsports αφού φέτος διεξάγεται για τεσσαρακοστή φορά, με τον αγώνα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη να ο δέκατος, μετά την μεταταφορά του στη Λατινική Αμερική, από την Ευρώπη και την Αφρική που διεξαγόταν παραδοσιακά.

Το Dakar 18, την έκδοση του οποίου έχει αναλάβει η Deep Silver, όπως ήταν αναμενόμενο δεν θα περιέχει τους εκατοντάδες οδηγούς και οχήματα που λαμβάνουν μέρος στον αγώνα, αλλά σύμφωνα με τη Bigmoon Studios θα περιλαμβάνει οχήματα και από τις 5 διαφορετικές κατηγορίες που συμμετέχουν στον αγώνα (αυτοκίνητα, μηχανές, φορτηγά, quadbikes και UTV/SxS). Οι δημιουργοί του έχουν υποσχεθεί πως θα έχει εντυπωσιακά γραφικά και έναν από τους μεγαλύτερους ανοικτούς κόσμους που έχουν εμφανιστεί σε εξομοιωτή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο τίτλος βασίζεται στην Unreal Engine 4 και οι παίκτες θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν πολλές διαφορετικές καιρικές συνθήκες και τύπους εδάφους, όπως άμμο, λάσπη και νερό. Για αυτό τον λόγο θα υπάρχει η δυνατότητα ο παίκτης να βγει από το όχημά του, έτσι ώστε να το επισκευάσει -ακόμη και με τη βοήθεια κάποιου NPC- και να μπορέσει να συνεχίσει τη διαδρομή του. Tο Dakar 18 θα περιλαμβάνει, πέρα από το single player mode, τόσο online όσο και offline multiplayer.

Μία πρώτη γεύση από τον τίτλο, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2018 σε υπολογιστές, PlayStation 4 και Xbox One, μπορείτε να πάρετε από το trailer που ακολουθεί.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα