Σημαντικές αλλαγές έρχονται στο Destiny 2

Ξεκινώντας από τον τρέχοντα μήνα.

Μετά τον πανικό που προκάλεσε στο forum της Bungie το πρώτο season event του Destiny 2 σχετικά με τα microtransactions, η εταιρία ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες τις αλλαγές που πρόκειται να κάνει στο παιχνίδι τόσο στο θέμα της Eververse και των lootboxes όσο και στο sandbox, στο PvP αλλά και σε πολλές άλλες πτυχές του παιχνιδιού. Ο Christopher Barrett, Game

Director της Bungie, σημειώνει μεταξύ άλλων ότι από τις 30 Ιανουαρίου και έπειτα το περιεχόμενο που ήταν κλειδωμένο αποκλειστικά πίσω από τα επί πληρωμή πακέτα του τίτλου, θα μπορεί να αποκτηθεί και μέσα από διάφορες αποστολές.

Συγκεκριμένα, τα Nightfall strikes θα επιβραβεύουν τους παίκτες με Legendary Emote, τα Raid activities με Weapon Skin (ornaments) ενώ τα Season Event Milestones με Exotic Sparrow. Με το δεύτερο Season event να βρίσκεται λιγότερο από ένα μήνα μακριά, οι παίκτες θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες αυτή τη φορά να αποκτήσουν το εξτρά περιεχόμενο. Επιπλέον, με το ίδιο update πρόκειται να προστεθούν τα Masterworks και στις στολές των χαρακτήρων πέρα από τα όπλα, αποκλειστικά Raid perks για τα όπλα και τις στολές του εκάστοτε raid καθώς και αναβαθμίσεις στον αλγόριθμο που καθορίζει το drop των αντικειμένων για αυτή τη δραστηριότητα.

Τέλος, εκτός από το update του Ιανουαρίου, έχει ήδη ανακοινωθεί ένα update για τον επόμενο μήνα με ακόμα περισσότερες αλλαγές, ένα ακόμα για την περίοδο που θα κυκλοφορήσει το δεύτερο expansion καθώς και για το τελευταίο τετράμηνο του έτους. Πληροφορίες και τις πρώτες αλλαγές που θα φέρουν όλα τα παραπάνω updates μπορείτε να βρείτε στο blog post της Bungie, ενώ περισσότερα αναμένεται να γίνουν διαθέσιμα όσο πλησιάζουμε στις ημερομηνίες κυκλοφορίας του εκάστοτε update. Η Bungie υποσχέθηκε πως οι αλλαγές που αναφέρονται στο δημοσίευμά της δεν είναι οι μόνες αλλά ένα μικρο κομμάτι των όσων έχουν μεγάλη πιθανότητα να συμβούν μέσα στο άμεσο μέλλον.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα