Ανακοινώθηκε η remastered έκδοση του Assassin’s Creed: Rogue

Με όλο το περιεχόμενο, για PS4 και Xbox One.

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το Assassin’s Creed: Rogue Remastered θα κάνει την εμφάνισή του σε Xbox One και PlayStation 4, τον Μάρτιο που μας έρχεται. Στην εν λόγω

έκδοση, όσοι την προμηθευτούν -εκτός των αναμενόμενων αναβαθμίσεων στον οπτικό τομέα- θα βρουν όλα τα DLC που είχαν κυκλοφορήσει για τον τίτλο, μαζί με μερικά επιπλέον «δωράκια» αποκλειστικά για την remastered έκδοση. Συγκεκριμένα, το πακέτο θα περιλαμβάνει τις «The Armor of Sir Gunn» και «The Siege of Fort de Sable» DLC αποστολές, τα Master Templar και Explorer Packs, τα οποία περιέχουν όπλα, αντικείμενα και επιπλέον στολές.

Φυσικά, το Assassin’s Creed: Rogue Remastered θα λάβει τις απαιτούμενες αναβαθμίσεις έτσι ώστε να τρέχει στις πιο δυνατές εκδόσεις των κονσόλων –Xbox One X, PlayStation 4 Pro- σε 4k ανάλυση.

Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι είχε αρχικά κυκλοφορήσει το 2014 για Xbox 360, PC και PlayStation 3, δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες να αναλάβουν τον ρόλο του Shay Patrick Cormac, καθώς μετατρέπεται από ένα μέλος του Τάγματος των Ασσασσίνων σε ένα αφοσιωμένο Templar. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στην Βόρειο Αμερική κατά τον 18 αιώνα και ταξιδεύει τους παίκτες από την πόλη της Νέας Υόρκης στο Wild River Valley και στα παγωμένα νερά του Βόρειου Ατλαντικού.

Το Assassin’s Creed: Rogue Remastered θα κάνει την εμφάνιση του σε Xbox One και PlayStation 4 στις 20 Μαρτίου.

ps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα