Το Final Fantasy XII: The Zodiac Age έρχεται και στο PC

Με επιπρόσθετες βελτιώσεις.

Η Square Enix ανακοίνωσε πως το Final Fantasy XII: The Zodiac Age θα κυκλοφορήσει στο PC μέσω Steam την 1η Φεβρουαρίου του 2018. Παράλληλα, η εταιρία ανακοίνωσε πως όσοι προ-παραγγείλουν τον τίτλο την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας, θα έχουν έκπτωση 20% και θα αποκτήσουν πρόσβαση σε τρία κομμάτια μουσικής συλλογής και σε ένα Steam

skin.

Εκτός αυτού, διαθέσιμη θα γίνει και η συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού, η οποία θα διατίθεται μόνο μέσω του Square Enix store και το αντίτιμο της θα ανέρχεται στα $149,99. Η συλλεκτική έκδοση περιλαμβάνει μια συλλεκτική θήκη Steelbook, το αυθεντικό soundtrack, έξι κάρτες τέχνης και τον ψηφιακό κωδικό λήψης για το ίδιο το παιχνίδι.

Επιπροσθέτως, η έκδοση του Final Fantasy XII: The Zodiac Age θα κυκλοφορήσει με όλες τις βελτιώσεις και προσθήκες (όπως πιο γρήγορη ταχύτητα, trials κ.α.) που είχε η πρόσφατη έκδοση του τίτλου για το PlayStation 4 (review της οποίας θα βρείτε εδώ), ενώ θα υπάρξουν και επιπρόσθετα χαρακτηριστικά/ βελτιώσεις στην PC έκδοση. Συγκεκριμένα, ο τίτλος θα έχει τη δυνατότητα να "τρέχει" στα 60 fps και θα υποστηρίζονται μέχρι τρία monitors για βέλτιστη ανάλυση 21:9.

Επιπλέον, θα υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης στο post game περιεχόμενο από την αρχή του τίτλου, τρεις διαφορετικές μουσικές επιλογές, υποστήριξη χειριστηρίου για βέλτιστο gameplay και ένα cheat mode, το οποίο θα μεγιστοποιεί License Points και οικονομικούς πόρους (Gil). Υπενθυμίζουμε πως Final Fantasy XII: The Zodiac Age θα κυκλοφορήσει στο PC μέσω Steam την 1η Φεβρουαρίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο ανακοίνωσης του παιχνιδιού.

ps4pc
Keywords
Τυχαία Θέματα