Νέο υλικό από το Rainbow Six Extraction

Η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέα video για το νέο tactical shooter που ετοιμάζει, το Rainbow Six Extraction, προσφέροντάς μας την ευκαιρία να δούμε “άφθονο νέο gameplay” και λίγα περισσότερα στοιχεία για το lore του τίτλου.

Αρχικά έχουμε το Lore Gameplay Trailer, το οποίο δίνει

περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Chimera Parasite και τα πλάσματα που δημιουργεί. Αυτό το εξωγήινο παράσιτο μπορεί να μεταλλαχθεί σε τουλάχιστον δώδεκα διαφορετικές τερατώδεις μορφές – τις Archaeans. Σε αυτές περιλαμβάνονται το Lurker, ικανό να κάνει cloak τον εαυτό του και τους κοντινούς εχθρούς, και το Apex, με την ικανότητα να καλεί μικρότερα πλάσματα από την παρασιτική μεμβράνη που καλύπτει τις περιοχές στις οποίες πολεμάμε. Το trailer υποδηλώνει ακόμη ότι τα εξωγήινα πλάσματα μπορούν να μεταμορφωθούν σε αντίγραφα των ίδιων των operators.

Όσοι θέλουν ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες (και μερικές στρατηγικές πριν από την κυκλοφορία του τίτλου), μπορούν να δουν το δεκάλεπτο video της Ubisoft που ακολουθεί, το οποίο αποκαλύπτει περισσότερα από τους εχθρούς και τις τακτικές που απαιτούνται για να τους νικήσουν.

Το Rainbow Six Extraction αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox One, Xbox Series X/S (και μέσω Xbox Game Pass), PlayStation 4, PlayStation 5 και PC στις 20 Ιανουαρίου 2022.

The post Νέο υλικό από το Rainbow Six Extraction appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα