Καθαρά online event η Ε3 για ακόμη μια χρονιά

Καθώς η μετάλλαξη Omicron του COVID-19 γίνεται η πιο διαδεδομένη στον πληθυσμό πολλών χωρών στην υφήλιο, η ESA (Entertainment Software Association) πήρε την απόφαση να μετατρέψει όλα τα event που διοργανώνει, σε πλήρως online. Ως εκ τούτου, η Electronic Entertainment Expo (Ε3) όχι μόνο επιβεβαιώθηκε ότι

θα πραγματοποιηθεί, αλλά έχει επίσης επιβεβαιώθηκε ότι θα είναι ένα online event.

H ESA σε μια δήλωση της στο VentureBeat αναφέρει τα παρακάτω

“Λόγω των συνεχιζόμενων κινδύνων για την υγεία γύρω από τον Covid-19 και τον πιθανό αντίκτυπό του στην ασφάλεια των εκθετών και των συμμετεχόντων, η E3 δεν θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης το 2022. Ωστόσο, είμαστε ενθουσιασμένοι για το μέλλον της E3 και ανυπομονούμε να ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα”.

Η αλήθεια είναι ότι μπορεί η παραπάνω ανακοίνωση να έρχεται νωρίς, καθώς η E3 2022 απέχει επί του παρόντος μήνες από την πραγματοποίησή της, και η μετάλλαξη της Omicron ενδεχομένως να έχει τελειώσει μέχρι την έναρξη του event, αλλά η διοργανώτρια αρχή βρίσκεται στη μέση της διαδικασίας της εγγραφής εταιρειών για την ανάληψη εκθεσιακού χώρου, καθώς συχνά χρειάζονται αρκετοί μήνες για τις εταιρείες να αποφασίσουν το τι θα περιέχονται στα περίπτερα τους για το μεγάλο show, το οποίο σε “κανονικούς καιρούς” προσελκύει αρκετούς χιλιάδες ανθρώπους της βιομηχανίας στο Συνεδριακό Κέντρο του Λος Άντζελες κάθε Ιούνιο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η εκδήλωση πρόκειται να ακολουθήσει online μονοπάτια, καθώς το event ήταν επίσης καθαρά online και την περσινή χρονιά, καθώς πέρυσι υπήρχαν επίσης ανησυχίες σχετικά με το COVID-19, κάτι που ήταν ο κύριος λόγος για τον οποίο το event έγινε διαδικτυακό.

The post Καθαρά online event η Ε3 για ακόμη μια χρονιά appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα