GameOver Webcast #494

Μετά την ανάπαυλα των Χριστουγέννων και με μια νέα χρονιά γεμάτη υποσχέσεις για το gaming να βρίσκεται μπροστά μας, η ομάδα του GameOver επιστρέφει στις κάμερες και τα μικρόφωνα με το Webcast #494. Η πρώτη μας εκπομπή για το 2022 θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, σε νέα ώρα έναρξης πια, αφού επιστρέφουμε στο παλιό μας πρόγραμμα, στις 22:00.

Στο Webcast #494, λοιπόν, θα συζητήσουμε για

τις gaming δραστηριότητές μας κατά τη διάρκεια των γιορτών, για τις ταινίες που είδαμε, τα παιχνίδια που έρχονται μέσα στον Ιανουάριο και λίγο πιο μετά ενώ θα διεξάγουμε ζωντανά την κλήρωση για τον εορταστικό διαγωνισμό “PlayStation X GameOver”. Ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλους και σας περιμένουμε στην παρέα μας!

Μπορείτε να κάνετε subscribe στο “μπλε” κανάλι μας (για Webcasts, Video Reviews και Vidcasts) και στο “κίτρινο” κανάλι μας (για live streams και live σχολιασμό εκδηλώσεων) ή/ και να πατήσετε το “καμπανάκι” alert ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για το πότε ξεκινάμε ζωντανή μετάδοση ή πότε ανεβαίνει κάποιο νέο video.

Οι νικητές του διαγωνισμού PlayStation

Κατόπιν της κλήρωσης που έγινε το βράδυ της Δευτέρας 10/1, ζωντανά στο Webcast #494, οι νικητές του εορταστικού διαγωνισμού PlayStation είναι οι ακόλουθοι:

Για τη Νioh Collection: Anastasia, Takis-paokaki, ChrisΓια το Ratchet & Clank Rift Apart: Kyriakos Terzidis, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΑΡΚΟΥ, Θοδωρής ΑλεξάκηςΓια το Returnal: Gwynbleidd, Jim Bala, Costas MichosΓια το Demon’s Souls: Stelios Kouroutzakis, ScandicWolv, angelossj4Για το Sackboy’s Big Adventure: Michael, AchtArmAs, Βασίλης ΓιαννούδηςΑπό ένα χειριστήριο DualSense κερδίζουν οι: AnimeMaster, 1Enas1

Όλοι οι νικητές πρέπει να στείλουν μήνυμα στο [email protected] για να γίνει η ταυτοποίηση των στοιχείων τους και να ξεκινήσει η αποστολή των δώρων. Τα παιχνίδια είναι κωδικοί που εξαργυρώνονται εντός του PS Store και θα σταλούν με mail. Τα χειριστήρια DualSense θα σταλούν με κούριερ και χρέωση παραλήπτη.

The post GameOver Webcast #494 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα