Ημερομηνία διάθεσης του Nobody Saves The World για Xbox

Η Drinkbox Studios, το studio ανάπτυξης πίσω από τα Guacamelee και Severed, ανακοίνωσε ότι ο επόμενος τίτλος της, το Nobody Saves The World, θα κυκλοφορήσει για Xbox στις 18 Ιανουαρίου 2022 μέσω του Xbox Game

Pass.

Αναλαμβάνοντας τον ρόλο ενός “παράξενου κανένα”, θα έχουμε τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε και να μεταμορφωθούμε σε πάνω από δώδεκα διαφορετικές μορφές, συμπεριλαμβανομένων αρουραίων και ρομπότ, με την κάθε μορφή να έρχεται με τους δικούς της gameplay μηχανισμούς και ικανότητες, ενώ πολλαπλές ικανότητες από διαφορετικές μορφές μπορούν να συνδυαστούν και να ταιριάξουν για να δημιουργήσουμε το δικό μας περίεργο build.

Κατά την περιπλάνησή μας στον παράξενο κόσμο αυτού του action-RPG, θα πρέπει να βοηθήσουμε τους ανθρώπους του με τα προβλήματά τους, αναλαμβάνοντας αποστολές και ολοκληρώνοντας dungeons. Να σημειώσουμε ότι ο τίτλος θα υποστηρίζει online co-op, που μας επιτρέπει να παίξουμε ολόκληρο το παιχνίδι παρέα με έναν φίλο, αν το θέλουμε.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer μέσω του οποίου είχαμε την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του Nobody Saves The World για Xbox One, Xbox Series X/S και PC μέσω Xbox Game Pass στις 18 Ιανουαρίου 2022.

The post Ημερομηνία διάθεσης του Nobody Saves The World για Xbox appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα