Υπο ανάπτυξη το νέο Mass Effect

Στα πλαίσια των εορτασμών της σημερινής N7 day, έγινε γνωστό ότι έχει ξεκινήσει η ανάπτυξη ενός νέου τίτλου για την σειρά Mass Effect, την οποία έχει αναλάβει μια ομάδα βετεράνων μέσα στην BioWare.

Δυστυχώς, περισσότερες λεπτομέρειες για τον νέο κεφάλαιο δεν δόθηκαν στην δημοσιότητα, πέρα από την φωτογραφία παρακάτω, αλλά δεν παύει να είναι ακόμα υπέροχο για τους φίλους της σειράς να ξέρουν ότι έρχεται ένα νέο Mass Effect, δεδομένου ότι η σειρά

είχε μπει στον πάγο μετά την κυκλοφορία του Mass Effect Andromeda.

Όσον αφορά την άλλη μεγάλη ανακοίνωση που επιφύλαξε η Bioware για τους φίλους των Mass Effect είναι ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα κυκλοφορήσει μια συλλογή με την ονομασία, “Mass Effect: Legendary Edition”. Η συλλογή θα περιέχει τα τρία πρώτα κεφάλαια της σειράς, με βελτιωμένα resolution και framerates, όπως επίσης καλύτερα υφές, shaders, μοντέλα χαρακτήρων και οπτικών εφέ.

H Mass Effect Legendary Edition θα περιλαμβάνει ολόκληρο το single player κομμάτι και DLC από τα Mass Effect, Mass Effect 2 και Mass Effect 3, καθώς και promo όπλα, πανοπλίες και πακέτα – όλα remastered και βελτιστοποιημένα για 4k Ultra HD. Περίοδος διάθεσης της συλλογής έχει οριστεί η Άνοιξη του 2021 για τα Xbox One, PlayStation 4 και PC, με υποστήριξη για forward compatibility και στοχευμένες βελτιώσεις στα Xbox Series X/S και στο PlayStation 5.

The post Υπο ανάπτυξη το νέο Mass Effect appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα