Μετάθεση στην κυκλοφορία του The Medium

Η Bloober Team ανακοίνωσε ότι για τον horror τίτλο που ετοιμάζει, “The Medium”, θα υπάρξει μετάθεση στην ημερομηνία κυκλοφορίας του για το 2021.

Το Medium επρόκειτο να κυκλοφορήσει σε περίπου ένα μήνα, στις 10 Δεκεμβρίου ως ένας από τους πρώτους αποκλειστικούς τίτλους για το Xbox Series X/S, με την ομάδα ανάπτυξης του να υπαινίσσεται ότι πήρε την απόφαση της αναβολής εν μέρει, για να αποφευχθεί

την κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 την ίδια μέρα.

“Μετά από πολύ προσεκτικές σκέψεις και μελέτες, σήμερα πήραμε την δύσκολη απόφαση να καθυστερήσουμε το λανσάρισμα του The Medium για τις 28 Ιανουαρίου 2021. Δεν ήταν εύκολη επιλογή, αλλά αυτή έγινε λόγω της κατάστασης με τον COVID-19 στην Πολωνία, καθώς και για το τρέχον προγραμματισμό άλλων παιχνιδιών στην αγορά”, αναφέρει η δήλωση. “Η Bloober Team παραμένει δεσμευμένη να προσφέρει τη μεγαλύτερη και πιο φιλόδοξη, μέχρι τώρα, εμπειρία μας που προκαλεί φόβο”.

“Ο πρόσθετος χρόνος ανάπτυξης θα μας επιτρέψει να προσθέσουμε περαιτέρω γυάλισμα, διασφαλίζοντας ότι θα προσφέρουμε το καινοτόμο όραμα μας που θα ωθήσει το genre των interactive psychological horror τίτλων. Να είστε σίγουροι ότι η καθυστέρηση δεν θα μας εμποδίσει να μοιραζόμαστε πληροφορίες μαζί σας και μπορείτε να περιμένετε από εμάς να αποκαλύψουμε λίγα ακόμη στρώματα του μεγάλου μυστηρίου του The Medium σύντομα”.

Το Medium θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S και PC στις 28 Ιανουαρίου 2021.

We have important message to share with you#TheMedium #Blooberteam #XboxSeriesX #XboxSeriesS #PCgame #STEAMgame pic.twitter.com/XbpQUOyJj3

— The Medium Game (@TheMediumGame) November 6, 2020

The post Μετάθεση στην κυκλοφορία του The Medium appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα