Time exclusive το Godfall για το PlayStation 5

Πριν από λίγη ώρα, ήρθε στην δημοσιότητα το launch trailer του Godfall, το οποίο περιλαμβάνει έναν συνδυασμό από gameplay υλικό από το PlayStation 5 και διάφορα cinematics. Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι όμως είναι ότι πιθανότατα έχουμε την επίσημη επιβεβαίωση –μιας και το trailer ανέβηκε στο επίσημο κανάλι του PlayStation- ότι το Godfall είναι ένας time console exclusive

για την νέα κονσόλα της Sony. Για να γίνουμε πιο ακριβείς το Godfall θα είναι αποκλειστικός PS5 τίτλος έως τις 12 Μαΐου 2021 – ακριβώς έξι μήνες μετά την κυκλοφορία του στις 12 Νοεμβρίου 2020 (για εμάς εδώ στην Ελλάδα στις 19 Νοεμβρίου).

Μετά την παραπάνω ημερομηνία, η συμφωνία που υπάρχει θα λήξει και η Gearbox –publisher του τίτλου- θα είναι ελεύθερη να κυκλοφορήσει το Godfall σε άλλες πλατφόρμες, με το Xbox Series X/S να είναι ο πιο προφανής στόχος για μια τέτοια επιλογή.

Μιλώντας από τεχνικής άποψης, δεδομένου ότι το παιχνίδι βασίζεται στην Unreal Engine 4, οι κάτοχοι Nintendo Switch ενδέχεται να δικαιούνται να έχουν μια μικρή ελπίδα να δουν τον τίτλο στην κονσόλα τους, αν και δεδομένης των γραφικών υψηλής πιστότητας του τίτλου, παραμένει αυτό ακριβώς προς ώρας.

Το Godfall θα γίνει επίσης διαθέσιμο και σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, όπου η διανομή του θα είναι time exclusive στο Epic Games store. Δεδομένου ότι η Gearbox κυκλοφόρησε το Borderlands 3 στο Steam ακριβώς έξι μήνες μετά την κυκλοφορία του, υπάρχει μια καλή πιθανότητα στις 12 Μαΐου 2021 να είναι και η ημερομηνία διάθεσης του και μέσω του Steam, αν και αυτό είναι απλώς μια εικασία.

The post Time exclusive το Godfall για το PlayStation 5 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα