Οι επιδόσεις τίτλων της ΕΑ σε PS5 & Series S|X

Η EA έκανε γνωστές νέες λεπτομέρειες σχετικά με την επίδοση των δημοφιλέστερων και πιο πρόσφατων παιχνιδιών της στα επερχόμενα PlayStation 5 και Xbox Series X|S, που θα αποδίδονται χάρη στη λειτουργία backwards-compatibility.

Η λίστα με τους παρακάτω τίτλους αναφέρεται πως θα “τρέχουν” στο PS5 όπως στο PS4 Pro,

στο Series X όπως στο Xbox One X και, τέλος, στο Series S όπως στο Xbox One S. Ωστόσο, όλα τα παιχνίδια θα επωφελούνται από την υπολογιστική ισχύ των νέων συστημάτων, παρουσιάζοντας σημαντικά μειωμένους χρόνους φόρτωσης και αυξημένους, αντίστοιχα, ρυθμούς ανανέωσης. Όπως θα ισχύει, επίσης, και για όλους τους τίτλους EA Sports της τρέχουσας γενιάς.

FIFA 21Madden NFL 21Need for Speed Hot Pursuit RemasteredNHL 21The Sims 4Star Wars: Squadrons (*)UFC 4

(*) Συγκεκριμένα για το Star Wars: Squadrons, οι επιδόσεις του εν λόγω τίτλου της EA στο PS5 θα είναι εφάμιλλες με εκείνες στο PS4 Pro (σε όρους ανάλυσης και ρυθμού ανανέωσης), αλλά με βελτιωμένους φωτισμούς. Για τις επερχόμενες κονσόλες της MS, από την άλλη πλευρά, το παιχνίδι θα προσφέρει δύο διαφορετικές επιλογές επίδοσης. Με την πρώτη (Better Visual Quality) θα δίνεται προτεραιότητα από την κονσόλα στην ποιότητα της εικόνας, με βελτιωμένους φωτισμούς και υποστήριξη για 4K/ 60fps στο Series X, και 1440p/ 60fps στο Series S. Με τη δεύτερη, (Performance Mode) ο ρυθμός ανανέωσης αυξάνεται στα 120fps τόσο στο Series X, όσο και στο Series S, με την ανάλυση να παραμένει ίδια (4K και 1440p, αντίστοιχα).

Οι αναβαθμισμένες εκδόσεις των FIFA 21 και Madden NFL 21, αναμένεται να γίνουν διαθέσιμες στις 4 Δεκεμβρίου και εντελώς δωρεάν για τους κατόχους των παιχνιδιών στις τρέχουσες κονσόλες. Μέσω αυτών, στο πρώτο θα μεταφέρεται η πρόοδος in-game που έχει σημειωθεί από τους παίκτες σε Ultimate Team & Volta, ενώ στο δεύτερο σε Ultimate Team, The Yard και στα δύο modes του παιχνιδιού. Όσον αφορά στο Apex Legends, αυτό θα “τρέχει” στα 1440p για όλες τις κονσόλες επόμενης γενιάς.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιδόσεις του Apex Legends στην επόμενη γενιά, καθώς και για τις αναβαθμισμένες εκδόσεις των εν λόγω παιχνιδιών, αναμένεται να δημοσιοποιηθούν καθώς πλησιάζουμε στην κυκλοφορία τους.

The post Οι επιδόσεις τίτλων της ΕΑ σε PS5 & Series S|X appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα