Νέες πληροφορίες για το Wanted: Dead

Η 110 Industries και η ιαπωνική ομάδα Soleil, ένα studio ανάπτυξης που αποτελείται από πρώην προγραμματιστές που έχουν εργαστεί στα Ninja Gaiden και Dead or Alive, αποφάσισαν να δώσουν στο κοινό την ευκαιρία να ρίξουν άλλη ματιά στον action τίτλο τρίτου προσώπου με το όνομα Wanted: Dead, μέσα από ένα νέο trailer για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Εμπνευσμένο

από άλλους σημαντικούς τίτλους του είδους, όπως τα Bayonetta, Devil May Cry και Metal Gear Rising: Revengeance, το Wanted: Dead διαθέτει μερικές “κομψές finishing κινήσεις”, βίαιο swordplay με ένα αιματηρό σύστημα διαμελισμού και μια σκοτεινή ιστορία που διαδραματίζεται σε μια cyberpunk εκδοχή του Χονγκ Κονγκ.

Έχοντας τον ρολό της υπολοχαγού Hannah Stone, οι παίκτες θα είναι οι αρχηγοί της elite Zombie Squad, μιας ομάδας που έχει επιφορτιστεί τον ρόλο να “ξεριζώσει τον εγκληματικό υπόκοσμο”, καθώς εργάζεται εκτός των αρμοδιοτήτων της κανονικής αστυνομίας.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο νέο trailer του Wanted: Dead, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC μέσα στο 2022.

The post Νέες πληροφορίες για το Wanted: Dead appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα