Έρχεται το demo του Babylon’s Fall

Το Babylon’s Fall, η καινούργια δημιουργία της PlatinumGames, θα έχει ένα demo λίγο πριν την κυκλοφορία του. Συγκεκριμένα το demo θα έρθει σε PS4 και PS5 στις 25 του Φεβρουαρίου. Μέχρι και τέσσερις παίκτες σεCo-Op θα μπορούν να παίξουν τις αρχικές αποστολές του παιχνιδιού και το tutorial ενώ όποια πρόοδος υπάρξει σε αυτό, θα μεταφερθεί αυτομάτως στο save στο κανονικό παιχνίδι, όταν αυτό κυκλοφορήσει.

Επίσης, ανακοινώθηκε

η πρώτη Season του παιχνιδιού, με το όνομα “Eternal Tower”. Αυτή θα λάβει διεξαχθεί από τις 25 Φεβρουαρίου μέχρι τις 31 Μαΐου του τρέχοντος έτους.

Το Babylon’s Fall θα έχει ένα είδους Battle Pass, το οποίο θα ανανεώνεται κάθε τρεις μήνες μαζί με την εκάστοτε Season. Αυτό θα περιέχει δύο διαφορετικές προόδους: Μία που θα είναι ελεύθερη για όλους τους παίκτες και μία Premium έναντι κάποιου χρηματικού ποσού. Οι πληροφορίες από το τρίτο official broadcast του τίτλου λένε ότι στην πρώτη Season και οι δύο θα είναι δωρεάν για όλους. Στις επόμενες Seasons η πρώτη, free-for-all, πρόοδος θα περιέχει αντικείμενα που θα βοηθούν για παραπάνω XP και GARAZ (που είναι το νόμισμα του παιχνιδιού) τους παίκτες. H Premium θα κοστίζει 1000 GARAZ και θα έχει ως ανταμοιβή στο κάθε tier της διάφορα κοσμητικά αντικείμενα, όπως στολές ή emotes για τους χαρακτήρες.

Το Babylon’s Fall θα κυκλοφορήσει από την Square Enix για PS5, PS4 και PC, μέσω του Steam, στις 3 Μαρτίου. Όσοι έχουν προπαραγγείλει την Digital Deluxe Edition, θα έχουν πρόσβαση λίγες μέρες πιο νωρίς, στις 28 Φεβρουαρίου.

The post Έρχεται το demo του Babylon’s Fall appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα