Κάτι ετοιμάζει η Capcom…

Η Capcom ανέβασε μια teaser ιστοσελίδα, που μετρά αντίστροφα για μια αποκάλυψη που αναμένεται την ερχόμενη Κυριακή. Ωστόσο, το γιατί ακριβώς μετρά αντίστροφα το ρολόι, δεν μπορεί να το υποθέσει κανείς, καθώς η ιστοσελίδα ανέβηκε πριν από λίγες ώρες και θα μπορούσε να αφορά πολλά πράγματα.

https://t.co/FxZzPqGMvo

Capcom USA (@CapcomUSA_) February
14, 2022

Αρχικά να σημειώσουμε ότι αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε επίσης το Street Fighter Pro Tour Season Final της Capcom, υποδηλώνοντας ότι η αποκάλυψη θα μπορούσε να έχει σχέση με έναν νέο τίτλο της σειράς Street Fighter.

Το γεγονός ότι η σειρά Street Fighter γιορτάζει την 35η επέτειό της, καθιστά επίσης τη φετινή χρονιά την ιδανική στιγμή για να ανακοινωθεί ένας νέος τίτλος και ο επίσημος λογαριασμός SF της Capcom έχει δηλώσει στους fans να “ανυπομονούν για τη μελλοντική ανάπτυξη της σειράς Street Fighter!”.

Επιπλέον, πρόσφατα είχαμε την προσθήκη του τελευταίου χαρακτήρα Luke στο roster του Street Fighter V, ο οποίος παρουσιάστηκε ως “ένα σημαντικό μέρος του επόμενου Street Fighter project”.

Βεβαία δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το γεγονός η αντίστροφη μέτρηση να αφορά κάτι σχετικό με τα άλλα σημαντικά ονόματα που έχει στο χαρτοφυλάκιο της η Capcom, όπως τα Resident Evil, Monster Hunter ή κάτι άλλο. Ή ακόμα και κάποιες πληροφορίες σχετικά με το Pragmata.

Ο τελικός του φετινού Street Fighter Pro Tour θα διεξαχθεί τις 18 έως τις 20 Φεβρουαρίου, με τον μηδενισμό της αντίστροφης μέτρησης να έχει οριστεί για την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στις 8 το πρωί ώρα Ελλάδος.

The post Κάτι ετοιμάζει η Capcom… appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα