Live stream αφιερωμένο στο Cyberpunk 2077

Η CD Projekt RED ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα live stream αφιερωμένο στο Cyberpunk 2077 την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου, με πολλούς να εικάζουν ότι το πολωνικό studio ανάπτυξης θα αποκαλύψει τελικά μια ημερομηνία για τις πολυαναμενόμενες εκδόσεις του τίτλου για Xbox Series X/S και PlayStation

5.

“Λοιπόν, τσούμ, τι θα λέγατε για ένα ραντεβού; Θα μιλήσουμε για πράγματα, ξέρετε”, αναφέρει η ανακοίνωση του stream μέσω του επίσημου λογαριασμού του Cyberpunk 2077 στο Twitter. “Είσαι μέσα; Πρέμ!”. Ενώ η CD Projekt RED δεν έχει δώσει λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα περιλαμβάνει το stream, τα νέα για την next-gen κυκλοφορία φαίνονται τα πιο λογικά, εκτός αν το studio έχει κάτι να μοιραστεί σχετικά με κάποιο/ κάποια DLC.

So, choom, how 'bout a date? We'll talk things, y'know.

You're in? Preem!

Let's meet tomorrow, Feb 15th, at 4PM CET, at the usual place: https://t.co/y8iUIM0gBv.

See you there! pic.twitter.com/VRXpeA21ME

— Cyberpunk 2077 (@CyberpunkGame) February 14, 2022

Με τα DLC και τα updates να έχουν προωθηθεί για τις αρχές του 2022, τώρα θα ήταν σίγουρα η κατάλληλη στιγμή για κάτι σχετικά με το Cyberpunk 2077 σε Xbox Series X/S και PlayStation 5, και ίσως θα μάθουμε επίσης κάποια πράγματα σχετικά με περαιτέρω updates και επιπλέον περιεχόμενο.

Όποια και αν είναι η περίπτωση, όσοι θέλουν θα μπορούν να συντονιστούν στο live stream του Cyberpunk 2077 μέσω Twitch στις 15 Φεβρουαρίου από τις 17:00 ώρα Ελλάδος.

The post Live stream αφιερωμένο στο Cyberpunk 2077 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα