Νέες πληροφορίες για το Gotham Knights

Μέσα από ένα gameplay video διάρκειας δεκατεσσάρων λεπτών μάθαμε νέες πληροφορίες για την επερχόμενη κυκλοφορία της WB Games Montréal, το Gotham Knights. Ο co-op action τίτλος έχει ως κεντρικούς πρωταγωνιστές τους Batgirl, Robin, Nightwing και Red Hood και εξελίσσεται στη Gotham City μετά τον θάνατο του Batman.

Στο video, το οποίο αφηγείται ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού, Geoff Ellenor, βλέπουμε πώς διαφέρει ο καθένας από τους χαρακτήρες του τίτλου, ενώ παράλληλα μας δίνεται και μια εικόνα για την αφήγηση του παιχνιδιού.

Ακόμη, βλέπουμε πώς θα γίνεται η κίνηση μας μέσα στον open-world της Gotham. Εμφανίζεται το glider του Nightwing και μας δίνεται μια πρώτη ματιά στην ικανότητα του Red Hood να μετακινείται μέσα στην πόλη. Τέλος, μάθαμε πως όλοι οι χαρακτήρες θα μπορούν να χρησιμοποιούν το Batcycle.

Ride into the Knight. Pre-order #GothamKnights now and get the 233 Batcycle skin. pic.twitter.com/xUWq45nhN8

Gotham Knights (@GothamKnights) May 10, 2022

Στο video βλέπουμε επίσης το Belfry, το οποίο θα χρησιμεύσει ως βάση για τους παίκτες. Από εκεί, κάθε χαρακτήρας θα μπορεί να επιλέξει αποστολές από τον Batcomputer.

Το Gotham Knights θα έχει co-op μεταξύ δύο παικτών, ενώ τελικά ο τίτλος θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά και μόνο για κονσόλες νέας γενιάς, PS5 και Xbox Series X/S, αλλά και για PC παρόλο ότι σε προηγούμενη ανακοίνωσή της η εταιρία είχε πει ότι σκόπευε να κυκλοφορήσει τον τίτλο και σε κονσόλες προηγούμενης γενιάς.

Παράλληλα, μάθαμε πως θα κυκλοφορήσουν και δύο ακόμη εκδόσεις του παιχνιδιού, μια Deluxe Edition και μια Collector’s Edition. Η Deluxe Edition έκδοση θα περιέχει “αποκλειστικό gear, cosmetics, character skins βασισμένα στην animated σειρά Batman Beyond και άλλα”. Η Collector’s Edition θα περιέχει ό,τι και η Deluxe Edition καθώς και μια συλλεκτική καρφίτσα, ένα media book 16 σελίδων, έναν αποκλειστικό χάρτη της Gotham City, ένα διόραμα αγάλματος τεσσάρων χαρακτήρων, αλλά και πολλά άλλα.

Υπενθυμίζουμε πως σε παλιότερη ανακοίνωσή της, η WB μας είχε κάνει γνωστό πως η ημερομηνία κυκλοφορίας του Gotham Knights θα είναι η 25η Οκτωβρίου 2022.

The post Νέες πληροφορίες για το Gotham Knights appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα