Νέο gameplay από το Sker Ritual

Η Wales Interactive έδωσε στη δημοσιότητα ένα reveal trailer για το Sker Ritual, μαζί με την αποκάλυψη περισσότερων πληροφοριών για τον τίτλο.

Λειτουργώντας ως ένας co-op survival horror τίτλος που βασίζεται στο προηγούμενο παιχνίδι του developer, το Maid of Sker, το Sker Ritual θέλει έως και τέσσερις παίκτες να έρχονται αντιμέτωποι με ορδές νέων αλλά και οικείων εχθρών, έχοντας στη διάθεσή τους μια σειρά από πλήρως αναβαθμίσιμα steampunk όπλα.

Όσοι έχουν δοκιμάσει το Maid of

Sker, θα αναγνωρίσουν μερικούς από τους κακούς που θα πρέπει να εξοντώσουν, αλλά όπως προείπαμε περιλαμβάνονται και νέοι εχθροί, όπως οι Elites, με τον καθένα να έχει το δικό του σύνολο από abilities που θα μας αναγκάζουν να πρέπει να αλλάζουμε το στυλ παιχνιδιού μας στη στιγμή.

Η ομάδα ανάπτυξης σημειώνει επίσης ότι θα υπάρχει δυνατότητα για “άφθονη προσαρμογή”, με τους παίκτες να μπορούν να φορούν μάσκες εντός του παιχνιδιού και να αναβαθμίζουν το steampunk οπλοστάσιό τους. Στο Laughing Policeman’s booth, οι παίκτες μπορούν να αγοράζουν πυρομαχικά ή να στοιχηματίζουν για ένα τυχαία επιλεγμένο όπλο. Θα υπάρχουν επίσης bonus buffs και οπτικές βελτιώσεις που θα μπορούν να αποκτηθούν μέσω επαναλαμβανόμενου παιχνιδιού.

Μπορείτε να δείτε το reveal trailer του Sker Ritual παρακάτω.

Το Sker Ritual αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC μέσα στο καλοκαίρι του 2022.

The post Νέο gameplay από το Sker Ritual appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα