Το Resident Evil Re:Verse ήρθε ξανά στο προσκήνιο

Μετά από μήνες σιωπής, ο επερχόμενος multiplayer τίτλος Resident Evil Re:Verse μπορεί επιτέλους να είναι κοντά στην κυκλοφορία του, καθώς είχαμε την εμφάνιση μιας καταχώρησης στον πίνακα αξιολογήσεων της υπηρεσίας PEGI (Pan European Game Information).

Να θυμίσουμε ότι το Resident Evil

Re:Verse είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά ως ένα multiplayer mode που θα κυκλοφορούσε μαζί με το Resident Evil Village τον Απρίλιο του 2021, και προοριζόταν να γιορτάσει την 25η επέτειο της σειράς Resident Evil, συμπεριλαμβάνοντας κάποιους από τους αγαπημένους χαρακτήρων των φίλων της σειράς όπως ο Leon Kennedy, η Jill Valentine και ο Chris Redfield.

Ωστόσο, η διάθεση του τίτλου αναβλήθηκε για το καλοκαίρι του 2021, πριν αναβληθεί για δεύτερη φορά για μέσα στο 2022 τον Ιούλιο του περασμένου έτους. Από τότε είχαμε “σιγή ασυρμάτου” σχετικά με τον multiplayer τίτλο. Να σημειώσουμε ότι οι εκδόσεις του για Xbox One, PlayStation 4 και PC έχουν αξιολογηθεί εδώ και ένα χρόνο τώρα, αλλά η εμφάνιση μιας έκδοσης για το Google Stadia στους πινάκες της PEGI, υποδηλώνει ότι η Capcom μπορεί τελικά να προετοιμάζει το παιχνίδι για κυκλοφορία.

The post Το Resident Evil Re:Verse ήρθε ξανά στο προσκήνιο appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα