Νέες λεπτομέρειες για το MyTeam του NBA 2K23

Η 2K και η Visual Concepts γνωστοποίησαν πως θα προχωρήσουν τη φετινή σεζόν σε μια αλλαγή που ζητούσε επίμονα η κοινότητα του online mode του NBA 2K23, του MyTeam. Έτσι, στη φετινή σεζόν στο mode δεν θα υπάρχει η ανάγκη για την ανανέωση των συμβολαίων των παικτών που θα απαρτίζουν την online ομάδα μας. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς όποιον παίκτη έχουμε στο roster της ομάδας μας στο MyTeam

mode του NBA 2K23.

O Erick Boenisch, αντιπρόεδρος ανάπτυξης του NBA 2Κ στην 2K και τη Visual Concepts, τόνισε μεταξύ άλλων: «Τη φετινή χρονιά έχουμε εφαρμόσει μια σειρά από διάφορες αλλαγές στο MyTeam, που ζητούνται εδώ και καιρό από την κοινότητα. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, θα έχουμε την κατάργηση ανάγκης των συμβολαίων, ενώ θα προσθέσουμε και το ένα συνεργατικό mode, το Triple Threat Online: Co-Op, που θα επιτρέπει στους παίκτες να συνεργάζονται με φίλους για πρώτη φορά και να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους στο Co-Op 3v3 online gameplay».

Build your dream team in @NBA2K_MyTEAM

Team up w/ friends in Triple Threat Online: Co-Op
Top the Leaderboards in Unlimited
Position Control
Eras gameplay
No contracts and more

Learn more: https://t.co/XSlzIdHuX6
Pre-order: https://t.co/RQBpvjLMVg pic.twitter.com/Z37ixTeo7E

NBA 2K (@NBA2K) August 25, 2022

Το Triple Threat επιτρέπει τους παίκτες να παίζουν παιχνίδια pickup σε μικρότερα γήπεδα, χρησιμοποιώντας τρεις από τους καλύτερους παίκτες τους. Το Party Mode, το Co-Op και το Competitive Online θα ενταχθούν στη λειτουργία αυτή, μέσω της οποίας στο παρελθόν δινόταν η δυνατότητα σε παίκτες να κερδίζουν αγώνες για να «ανέβουν» στη –γνωστή- σκάλα ανταμοιβής του τίτλου.

Επίσης, έγινε γνωστό πως το MyTeam Unlimited Tournament, με έπαθλο ύψους $250.000, επιστρέφει φέτος για όλες τις κονσόλες. Οι συμμετέχοντες πρέπει να φτάσουν στο Emerald Tier στο νέο Unlimited mode πριν από το πρώτο GameDay στις 15 Οκτωβρίου για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Οι φιναλίστ θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε ένα τουρνουά, το οποίο θα υλοποιηθεί με δια ζώσης συμμετοχή, και στο οποίο θα δοθούν $50.000  στους πρωταθλητές των εκδόσεων για κονσόλες και $200.000 στους Grand Champions του τίτλου.

Με την κυκλοφορία του NBA 2K23 θα έχουμε την επιστροφή του Jordan Challenge mode, όπως έκανε γνωστό η 2K Games. Το mode θα περιλαμβάνει 15 στιγμές από την καριέρα του Michael Jordan, που θα  μπορούμε να παίξουμε και να ξαναζήσουμε μέσω αυτών την κληρονομιά του MJ -από τις πρώτες μέρες του ως παίκτη στο κολεγιακό, μέχρι το θρυλικό σουτ που νίκησε το παιχνίδι στους Τελικούς του ΝΒΑ το 1998.

Το NBA 2K23 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X/S, Xbox One και PC στις 9 Σεπτεμβρίου 2022.

The post Νέες λεπτομέρειες για το MyTeam του NBA 2K23 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα