Ψάχνετε νέα TV; 5 λόγοι για να αποκτήσετε έναν βιντεοπροβολέα… χθες

Oλοένα και περισσότεροι καταναλωτές αναζητούν την επόμενη τηλεόρασή τους ανάμεσα σε μοντέλα με τεράστια διαγώνιο, συχνά ξεπερνώντας ακόμα και τις 65 ίντσες. Μήπως, λοιπόν, έφτασε η στιγμή να μπει με αξιώσεις στην καθημερινότητά μας η λύση ενός βιντεοπροβολέα; Τα πλεονεκτήματα που ακολουθούν αξίζουν την προσοχή σας…

1. Πραγματικό κινηματογραφικό υπερθέαμα

Η απόλαυση μιας ταινίας ή ενός μεγάλου αθλητικού αγώνα σε μια τεράστια επιφάνεια προβολής ήταν ανέκαθεν μια μοναδική εμπειρία, πόσο μάλλον στις μέρες μας που μπορεί να

υλοποιηθεί σε 4K UHD ανάλυση, αξιοποιώντας πλουσιότατες χρωματικές παλέτες. Επιπρόσθετα, όταν η φωτεινότητα ενός projector κυμαίνεται κοντά στα 3.000 ANSI Lumen δεν θα είστε αναγκασμένοι να χαμηλώσετε τον φωτισμό του χώρου για να χαρείτε ολοζώντανη εικόνα.

2. Φορητές λύσεις για υπαίθριες προβολές

Αν θέλετε να στήσετε ένα… θερινό σινεμά στον κήπο ή το μπαλκόνι, υπάρχουν βιντεοπροβολείς που ενσωματώνουν ηχεία, δυνατότητα ασύρματης αναπαραγωγής περιεχομένου ή ακόμα και μπαταρία για πλήρη αυτονομία και τοποθέτηση σε οποιοδήποτε σημείο, εντός ή εκτός σπιτιού.

3. Υπάρχουν και gaming-friendly προτάσεις


Γνωρίζατε πως υπάρχουν βιντεοπροβολείς με χαμηλότερο input lag και μεγαλύτερο ρυθμό ανανέωσης από gaming monitors και premium TV; Αν είστε gamer και θέλετε να απολαμβάνετε τα παιχνίδια σας σε 1080p@240Hz ή ακόμα και σε 4Κ ανάλυση, διατηρώντας input lag που δεν ξεπερνά τα 4,2ms, τότε επιλογές όπως ο Optoma UHD 35 οφείλουν να μπουν στο… στόχαστρό σας.

4. Οι βιντεοπροβολείς είναι οικονομικότεροι από ποτέ

Στην αγορά υπάρχουν προσιτές λύσεις με Full HD ή ακόμα και 4Κ ανάλυση που κοστίζουν λιγότερο από μια τηλεόραση υψηλών προδιαγραφών. Η εναλλακτική ενός projector έχει πάψει πια να είναι είδος… πολυτελείας. 

5. Πλέον δεν απαιτείται μεγάλη απόσταση από την επιφάνεια προβολής

Πριν λίγα χρόνια, για να κατορθώσει ένας βιντεοπροβολέας να προβάλει περιεχόμενο σε μια μεγάλη διαγώνιο της τάξεως των 100 ιντσών ήθελε αρκετά μέτρα απόστασης από τον τοίχο, γεγονός που καθιστούσε απαγορευτική τη χρήση του σε μικρούς χώρους. Πλέον, υπάρχουν Ultra Short Throw projectors όπως ο BenQ V6000 που απαιτούν μόλις ελάχιστα εκατοστά απόστασης από τον τοίχο για να απλώσουν μια τεράστια εικόνα πάνω του! 

Keywords
Τυχαία Θέματα