Νέο Combat trailer για το Atomic Heart

Η ρωσική Mundfish έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο combat trailer για το first person shooter που ετοιμάζει, το Atomic Heart, δίνοντάς μας μια πρώτη γεύση, όπως μαρτυρά και ο τίτλος του trailer, από τη μάχη του τίτλου.

Το Atomic Heart διαδραματίζεται σε μια εναλλακτική, Retro-future έκδοση της Σοβιετικής Ένωσης κατά τη δεκαετία του 1950. Η ιστορία του τίτλου θέλει να βρισκόμαστε λίγο μετά την εφεύρεση μιας παντοδύναμης ουσίας γνωστής ως Polymer, η οποία υπήρξε η αφορμή για νέα

επιστημονική και οικονομική ανάπτυξη σε πολλούς τομείς όπως αυτοί της τεχνητής νοημοσύνης και της ρομποτικής.

Μια μεγάλη βλάβη συστημάτων λαμβάνει χώρα στη Σοβιετική Εγκατάσταση №3826, η οποία οδηγεί τις μηχανές σε εξέγερση εναντίον του λαού. Ο παίκτης θα αναλαμβάνει το ρόλο του Major P-3 και το καθήκον μας θα είναι να εξαλείψουμε τις συνέπειες του ατυχήματος, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να αποτρέψουμε τη διαρροή απόρρητων πληροφοριών που απειλούν να καταστρέψουν ολόκληρο τον κόσμο.

Στο παιχνίδι, όπως είχαμε δει στο παρελθόν μέσω trailer, θα έχουμε τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε τεράστιες ερευνητικές εγκαταστάσεις αλλά και τοποθεσίες δοκιμών. Επίσης, θα μας δίνεται η δυνατότητα να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για τους εργαζόμενους, τον τρόπο ζωής και το είδος της εργασίας τους. Μέσω της συσκευής «Chaika 3.0» θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε διάφορα κομμάτια και εξαρτήματα που θα βρίσκουμε ώστε να κατασκευάσουμε πάνω από 30 διαφορετικά είδη όπλων.

Το Atomic Heart αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One και PC μέσω Steam “########ber 2022” όπως είχε ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο του 2022. Τέλος, ο τίτλος θα είναι επίσης διαθέσιμος την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του μέσω Xbox Game Pass.

The post Νέο Combat trailer για το Atomic Heart appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα