Νέα στέγη για τον δημιουργό του αρχικού God of War

Ο David Jaffe, ο διάσημος game designer στο οποίο έχει πιστωθεί δημιουργία κάποιων από τα πιο επιτυχημένα franchise του PlayStation, όπως το God of War και το Twisted Metal, έγινε γνωστό έχει ενώσει δυνάμεις με την Movie

Games (Lust for Darkness, Lust for Beyond, The Beast Inside, Drug Dealer Simulator), ένα studio ανάπτυξης με έδρα την Πολωνία.

Συγκεκριμένα, θα “συνεργαστεί” με την εταιρεία ως σύμβουλος και θα έχει επίσης θέση στο εποπτικό της συμβούλιο, κάτι που σημαίνει ότι θα συμμετέχει στη διαδικασία επιλογής των διάφορων projects της Movie Games και θα καθοδηγεί την ανάπτυξή τους. Επιπλέον, η Movie Games επιβεβαίωσε ότι είναι “ανοιχτή” για χρηματοδότηση των νέων projects του David Jaffe.

Σε μια δήλωση του ο Jaffe αναφέρει:

“Είμαι χαρούμενος που έγινα μέλος της οικογένειας της Movie Games! Από παράξενα και λαμπερά ευφάνταστα πετράδια όπως το Lust From Beyond, σε νέους και καινοτόμους τίτλους όπως το επερχόμενο War Hospital, η Movie Games δεν φοβάται να παίξει με τις πιθανότητες. Τους έχω βρει να είναι αναζωογονητικοί, συναρπαστικά ανοιχτοί στην εξερεύνηση νέων ιδεών για παιχνίδια. Για να πω την αλήθεια, μου θυμίζει τις πρώτες μέρες του Playstation, όπου μοναδικές αλλά και εμπορικές ιδέες είχαν ακόμα θέση στο τραπέζι. Με κάποιο τρόπο, είναι σαν να επιστρέφω σπίτι. Βεβαίως, είναι μια περίεργη έκδοση σπιτιού, όπου όλοι εκτός από εμένα έχουν προφορά που τους κάνουν να ακούγονται σαν κακοί σε μια ταινία Bond. Αλλά ακόμα – είναι σπίτι!”.

Ο Mateusz Wcześniak, CEO της Movie Games, από πλευράς του δήλωσε:

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τον David Jaffe. Διαμόρφωσε μερικές από τις αγαπημένες μας gaming αναμνήσεις και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η βιομηχανία τα επόμενα χρόνια. Είναι απίστευτα ταλαντούχος, ευφάνταστος και υποστηρικτικός. Πιστεύουμε ότι αυτό σηματοδοτεί ένα βήμα προς πολλά νέα υψηλού δυναμικού projects για την Movie Games και η συνεργασία μας μπορεί να επεκταθεί στο μέλλον”.

Ο Piotr Gnyp, CMO της Movie Games, πρόσθεσε:

“Ο David Jaffe έχει δημιουργήσει όλων των ειδών παιχνιδιών, από το triple-A megahits έως φιλόδοξα και καινοτόμα indies. Είναι επίσης ένα δημοφιλές streamer και έχει μεγάλη εικόνα για τα τρέχουσα gaming trends. Ο μοναδικός συνδυασμός της development εμπειρίας του και της σύνδεσης του με τους παίκτες, κάνει τον David ένα τέλειο άτομο για να αναγνωρίσει την πραγματική αξία οποιουδήποτε project και να βρει την καλύτερη δυνατή λύση”.

Παρακάτω μπορείτε να δούμε ένα σύντομο video όπου ο ίδιος ο Jaffe εξηγεί γιατί συμφώνησε να συνεργαστεί με την Movie Games.

The post Νέα στέγη για τον δημιουργό του αρχικού God of War appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα