Χωρίς παρουσίαση στη φετινή Ε3 η KONAMI

Η KONAMI εξέδωσε μια δήλωση στον λογαριασμό της στο Twitter, ενημερώνοντάς μας ότι δεν θα παρευρεθεί στη φετινή E3. Ωστόσο, αυτό οφείλεται αποκλειστικά στο χρονοδιάγραμμα της και η εταιρεία επιβεβαίωσε τη συνεχιζόμενη υποστήριξή της στην εκδήλωση της ESA. Πάντως, το πιο

ενδιαφέρον κομμάτι της ανακοίνωσης, για τους φίλους της KONAMI, είναι ότι είχαμε την επιβεβαίωση πως βρίσκονται σε εξέλιξη ορισμένα “σημαντικά projects”, τα οποία θα παρουσιαστούν αργότερα μέσα στη χρονιά.

Λόγω του χρονοδιαγράμματος μας, δεν θα είμαστε έτοιμοι να παρουσιαστούμε στην E3 φέτος. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους φίλους μας ότι είμαστε σε στάδιο βαθιάς ανάπτυξης σε πολλά σημαντικά projects, οπότε μείνετε συντονισμένοι για κάποιες ενημερώσεις τους επόμενους μήνες. Ενώ δεν συμμετέχουμε φέτος, έχουμε μεγάλο σεβασμό για την ESA και γνωρίζουμε ότι η E3 2021 θα είναι μεγάλη επιτυχία. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την ESA και ευχόμαστε το καλύτερο σε όλους τους συμμετέχοντες στο φετινό event.

pic.twitter.com/luT4jU890q

Konami (@Konami) April 30, 2021

Να σημειώσουμε ότι οι φήμες σχετικά με αδρανοποιημένα IP της KONAMI, όπως το Silent Hill και το Metal Gear Solid, έχουν “φουντώσει” το τελευταίο διάστημα. Πριν από περίπου δύο μήνες, είχαμε αναφορές ότι δύο τίτλοι που βασίζονται στα δυο παραπάνω franchise έχουν ανατεθεί σε εξωτερικούς συνεργάτες, με το Silent Hill πιθανότατα να αναπτύσσεται από την Bloober Team.

Πριν από τρεις εβδομάδες, ο YouTuber ACG-Gaming, σύμφωνα με μια έγκυρη πηγή του, επιβεβαίωσε ότι άκουσε πως το Metal Gear Solid είναι έτοιμο για να το αναλάβει κάποιος άλλος developer ενώ λίγο αργότερα ο voice actor του Solid Snake, David Hayter, υπαινίχθηκε ότι θα μπορούσε να υπάρξει κάποιο remake στη σειρά.

Το σίγουρο είναι ότι, για φέτος, η KONAMI αναμένεται να κυκλοφορήσει το PES 2022, ένα πλήρως remade παιχνίδι για τις next-gen κονσόλες και PC με χρήση της Unreal Engine. Θυμίζουμε ότι το PES 2021 αποτελούσε ουσιαστικά μια απλή ενημέρωση περιεχομένου με ενημερωμένες τις ομάδες και τα roster τους, με τον βασικό πυρήνα της ομάδας ανάπτυξης να έχει επικεντρωθεί στο PES 2022.

The post Χωρίς παρουσίαση στη φετινή Ε3 η KONAMI appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα