Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από την CD Projekt RED

Ο Konrad Tomaszkiewicz, Game Director του The Witcher 3, Second Director και Head of Production στο Cyberpunk 2077, αποχώρησε από την CD Projekt RED, μετά από κατηγορίες εκφοβισμού, σύμφωνα με μια αναφορά του Bloomberg.

Η CD Projekt RED προφανώς διεξήγαγε έρευνα σχετικά με τη συμπεριφορά του

Tomaszkiewicz κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, αφού είχε κατηγορηθεί για εκφοβισμό (bullying) συναδέλφων του στο studio. Ένα εσωτερικό email δείχνει ότι ο Tomaszkiewicz κρίθηκε ότι δεν ήταν ένοχος για τις κατηγορίες, αλλά έχει συμφωνήσει με το διοικητικό συμβούλιο να αποχωρήσει από το studio.

“Παρ ‘όλα αυτά, πολλοί άνθρωποι αισθάνονται φόβο, άγχος ή δυσφορία όταν δουλεύουν μαζί μου”, έγραψε ο Tomaszkiewicz σε ένα email προς το προσωπικό, ζητώντας συγγνώμη για ό,τι είχε προκαλέσει. “Θα συνεχίσω να δουλεύω μόνος μου”, συνέχισε στο email. “Η αλλαγή συμπεριφοράς είναι μια μακρά και επίπονη διαδικασία, αλλά δεν τα παρατάω, και ελπίζω να αλλάξω”.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο Tomaszkiewicz αναμενόταν να διαδραματίσει έναν μεγάλο ρόλο στο επόμενο τίτλο της εταιρείας και η αποχώρησή του προκάλεσε την πτώση στην τιμής της μετοχής της CD Projekt RED στη χαμηλότερη των τελευταίων δύο χρόνων.

The post Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από την CD Projekt RED appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα