Σε πλήρες ψηφιακό γεγονός διαμορφώθηκε η Gamescom 2021

Αποκλειστικά και μόνο μέσω ζωντανής αναμετάδοσης αναμένεται να διεξαχθεί η έκθεση της Gamescom για φέτος, έπειτα από ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της στο διαδίκτυο, και παρά τις προηγούμενες ενημερώσεις για μία “υβριδική παρουσίαση”.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές της έκθεσης -Koelnmesse και Γερμανικός Σύλλογος Βιομηχανίας Παιχνιδιών (GGIA), η παρούσα απόφαση πάρθηκε έπειτα από εκτενείς συζητήσεις με συνεργάτες και εκθέτες, λαμβάνοντας υπόψην τους ότι ήδη ένας σημαντικός αριθμός εταιρειών εκφράζει δυσκολίες ως προς την παρεύρεσή του σε οποιαδήποτε φυσική εκδήλωση.

“Μαζί με την Γερμανική

Ένωση Βιομηχανίας Παιχνιδιών, έχουμε διοχετεύσει όλη της ενέργειά μας για να κάνουμε την Gamescom 2021 σε υβριδική μορφή, εφικτή για τους θαυμαστές και την βιομηχανία“, αναφέρει ο Oliver Frese, Διευθύνων Σύμβουλος της Koelnmesse. “Ωστόσο, παρόλο που η υβριδική ιδέα έγινε δεκτή από τους συνεργάτες, έπρεπε να αναγνωρίσουμε ότι η Gamescom έρχεται ακόμα πολύ νωρίς για πολλές εταιρείες της βιομηχανίας, λόγω της απαιτούμενης αξιοπιστίας σχεδιασμού.”

“Ένα πράγμα είναι απολύτως σαφές: Όσοι εμπλέκονται τώρα χρειάζονται αξιοπιστία σχεδιασμού. Γι’ αυτό θα πάμε ξανά για μια καθαρά ψηφιακή Gamescom φέτος και, με αρκετό χρόνο παράδοσης, θα μπορέσουμε να προσφέρουμε στην κοινότητα των παιχνιδιών μια ακόμη ισχυρότερη διαδικτυακή εκδήλωση στα τέλη Αυγούστου 2021.”

Εν συνεχεία, ο Felix Falk, Διευθύνων Σύμβουλος του Γερμανικού Συλλόγου Βιομηχανίας Παιχνιδιών ανακοινώνει την υλοποίηση μίας νέας ιδέας, ονόματι “Gamescom Epix”, μέσω της οποίας η κοινότητα καλείται σε ένα “κοινό ταξίδι αναζήτησης” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσφέροντας την “μοναδική ατμόσφαιρα της Gamescom στον ψηφιακό κόσμο”, ακόμα και πριν την έναρξη της έκθεσης. Τέλος, συμπληρώνει πως την επόμενη χρονιά θα είναι η πρώτη φορά που πολλές από τις νέες ιδέες περί της υβριδικής μορφής για την διεξαγωγή της έκθεσης θα τεθούν σε εφαρμογή.

Η Gamescom 2021 αναμένεται να ξεκινήσει με το “Gamescom: Opening Night Live” από τον Geoff Keighley στις 25 Αυγούστου. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι δύο κύριες ημέρες της έκθεσης (26-27/5) και θα ολοκληρωθεί στις 27 του μηνός.

The post Σε πλήρες ψηφιακό γεγονός διαμορφώθηκε η Gamescom 2021 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα