Huawei Month: Ένας μήνας super deals!

Σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου, η Huawei μας ξενάγησε στις εξελίξεις του συνεχώς διευρυνόμενου AppGallery, στο νέο ολοκληρωμένο της οικοσύστημα και φυσικά, στις ασυναγώνιστες προσφορές της!

Την τελευταία δεκαετία, η Huawei έχει διανύσει μια αξιοσημείωτη διαδρομή, καταλήγοντας στη δημιουργία ενός premium brand, που κάθε χρόνο την τελευταία πενταετία επαναπροσδιορίζει τα στάνταρτ της βιομηχανίας

της κινητής τηλεφωνίας. Το 2019 ο πήχης των προκλήσεων ανέβηκε, καθώς στο παιχνίδι μπήκε -μέσω ενός πρωτόγνωρου εμπορικού πολέμου- το embargo της κυβέρνησης των ΗΠΑ, με απαγορεύσεις συνεργασίας σε κατασκευαστές hardware αλλά και στην ίδια την Google.

Η απάντηση της Huawei ήταν σθεναρή, με το δικό της κατάστημα ηλεκτρονικών εφαρμογών, το AppGallery να “θεριεύει” σε χρόνο ρεκόρ, ενώ το δικό της λειτουργικό, το HarmonyOS να βρίσκεται ήδη προ των πυλών να κάνει τα πρώτα του βήματα και στα smartphones της. Και στην Ελλάδα, δόθηκε έμφαση στο σύνολο του οικοσυστήματος συσκευών της εταιρείας, με επέκταση στις κατηγορίες των wearables και των laptops.

Ο επικεφαλής marketing της Huawei στην Ελλάδα, Πέτρος Δρακόπουλος, αφού παρουσίασε συνοπτικά τα εντυπωσιακά δεδομένα για την ανάπτυξη της εταιρείας, στάθηκε στην ενσωμάτωση των mobile apps των ελληνικών τραπεζών στο AppGallery, με τελευταίες προσθήκες αυτές των δύο εφαρμογών της Eurobank, γεγονός που πιστοποιεί την αξιοπιστία και το επίπεδο ασφάλειας της πλατφόρμας της Huawei.

Ακολούθησε η παρουσίαση της καμπάνιας Huawei Month, η οποία μέχρι το τέλος Οκτωβρίου “αγκαλιάζει” τα λανσαρίσματα νέων προϊόντων, όπως τα ρολόγια Huawei GT 2 Pro, Huawei GT 2 και Huawei Watch Fit, καθώς και το smartphone Huawei P Smart 2021 αλλά και τα true wireless ακουστικά με active noise cancellation Huawei FreeBuds Pro, με ελκυστικότατες προσφορές. Ενδεικτικά, με προ-παραγγελία του Huawei Watch GT 2 Pro (28/9 έως 11/10) στα 329€ παίρνετε δώρο τα ακουστικά Huawei FreeBuds 3i, με προ-παραγγελία του Huawei Watch GT (199€) ή του Huawei Watch Fit (129€) από 28/9 έως 11/10 παίρνετε δώρο την έξυπνη ζυγαριά Mirror Smart Scale. Παράλληλα, το πακέτο δώρων που εξαργυρώνονται μέσω εφαρμογών του AppGallery μπορεί να αγγίξει έως και τα 780€!

Τη σκυτάλη πήραν εκπρόσωποι των νεοεισελθέντων apps στο Huawei AppGallery, οι οποίοι υπογράμμισαν την ανάγκη που προέκυψε να μην αποκλείσουν από τις υπηρεσίες των εφαρμογών τους, τους πολυάριθμους χρήστες Huawei συσκευών.

Keywords
Τυχαία Θέματα