Κατώτερο των προσδοκιών το ξεκίνημα του Marvel’s Avengers στην αγορά

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό από τη δημοσιοποίηση της νεότερης οικονομικής της αναφοράς, η Square Enix επιβεβαίωσε πως οι αρχικές πωλήσεις που σημείωσε το Marvel’s Avengers στην αγορά, ήταν κάτω των προσδοκιών της.

Πιο αναλυτικά, ο Yosuke Matsuda, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ιαπωνικής εταιρείας, αναφέρει: “Το τμήμα των HD Games παρουσίασε απώλεια λειτουργίας, καθώς οι αρχικές πωλήσεις του Marvel’s Avengers

ήταν χαμηλότερες από ό,τι αναμέναμε και δεν μπόρεσαν να αντισταθμίσουν πλήρως την απόσβεση του κόστους ανάπτυξης του παιχνιδιού.”

Εν συνεχεία, εξέφρασε την επιθυμία του να αναστρέψει τα αρχικά δεδομένα, λέγοντας ότι αναζητούν τρόπους “για να αντισταθμίζουν τις αργές, αρχικές πωλήσεις, προσθέτοντας άφθονο, επιπρόσθετο περιεχόμενο στο παιχνίδι” μέσα στο υπόλοιπο οικονομικός έτος της εταιρείας, που λήγει στις 31 Μαρτίου του 2021.

Το Marvel’s Avengers κυκλοφορεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο σε PS4, Xbox One και PC. Ο ακριβής αριθμός των καταγεγραμμένων πωλήσεων του τίτλου δεν έχει γίνει επισήμως γνωστός, ωστόσο, σύμφωνα με τα στατιστικά δεδομένα της νεότερης οικονομικής αναφοράς, αυτός υπολογίζεται περίπου στα 3 εκατομμύρια αντίτυπα.

The post Κατώτερο των προσδοκιών το ξεκίνημα του Marvel’s Avengers στην αγορά appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα