PlayStation 5: Το μεγαλύτερο launch κονσόλας στην ιστορία της Sony

Μέσω σχετικής δημοσίευσης από τον επίσημο λογαριασμό του PlayStation στο Twitter, η Sony έκανε γνωστό πως με την κυκλοφορία του PlayStation 5, επιτεύχθηκε το μεγαλύτερο launch κονσόλας σε ολόκληρη την ιστορία της ιαπωνικής εταιρείας.

Με βάση το παραπάνω γεγονός, αλλά και δεδομένης της τεράστιας ζήτησης που είναι υπεύθυνη για την ταχύτατη πώληση έως και του τελευταίου τεμαχίου κονσόλας

PS5 από την πρώτη παρτίδα, η Sony αναφέρει: “Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παίκτες που συντέλεσαν να γίνει το launch του PS5 το μεγαλύτερο launch κονσόλας ποτέ. Η ζήτηση για το PS5 είναι πρωτοφανής, επομένως θέλαμε να διασφαλίσουμε ότι περισσότερo απόθεμα κονσολών PS5 θα έρθει στους retailers πριν από το τέλος του έτους – παρακαλούμε, παραμείνετε σε επικοινωνία με τους retailers της περιοχής σας.”

We want to thank gamers everywhere for making the PS5 launch our biggest console launch ever. Demand for PS5 is unprecedented, so we wanted to confirm that more PS5 inventory will be coming to retailers before the end of the year – please stay in touch with your local retailers.

PlayStation (@PlayStation) November 25, 2020

Επομένως, λόγω της άνευ προηγουμένου ζήτησης που έχει σημειωθεί για το PlayStation 5, είναι λογικό να είναι αρκετοί αυτοί που δεν κατάφεραν να αποκτήσουν τη νέα κονσόλα της Sony στις 19 Νοεμβρίου. Ωστόσο, μία δεύτερη ευκαιρία φαίνεται να παρουσιάζεται σύντομα για ορισμένους από αυτούς, καθώς, σύμφωνα με αναφορές και πληροφορίες που έχουμε, μία δεύτερη παρτίδα κονσολών PS5 αναμένεται να φτάσει στους χώρους των καταστημάτων προς τα μέσα του Δεκέμβρη, αλλά ως ένας μικρός αριθμός τεμαχίων συναρτήσει της υφιστάμενης ζήτησης, που προφανώς δεν είναι εφικτό να ικανοποιήσει όλους τους ενδιαφερόμενους.

Σε αντίστοιχη ενημέρωση για την επιτυχία των νέων συστημάτων της έχει προβεί και η Microsoft, αλλά όπως συμβαίνει και στην παρούσα είδηση με το PS5, δεν έχει γίνει επισήμως γνωστός ο ακριβής αριθμός των τεμαχίων Xbox Series X/S που έχουν πωληθεί. Παρ’ όλα αυτά, νέες αναφορές θέλουν τις πωλήσεις που έχει σημειώσει το PS5 στο launch να κυμαίνονται από 2,1 έως 2,5 εκατομμύρια τεμάχια παγκοσμίως.

The post PlayStation 5: Το μεγαλύτερο launch κονσόλας στην ιστορία της Sony appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα