Ορόσημο στην εμπορική πορεία του Remnant: From the Ashes

Η Perfect World Entertainment ανακοίνωσε πως το Action-RPG Remnant: From the Ashes συνάντησε ένα ορόσημο στην αγορά, καθώς το παιχνίδι κατάφερε να υπερβεί σε πωλήσεις το φράγμα των 2.5 εκατομμυρίων αντιτύπων.

Όπως αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Perfect World Entertainment, αναφερόμενος στην

παραπάνω επιτυχία: “Η επίτευξη αυτού του ορόσημου αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης και των απίστευτων ταλέντων της Gunfire Games ως ομάδα ανάπτυξης. Από την αρχή γνωρίζαμε ότι το Remnant: From the Ashes θα αντηχούσε, με τους παίκτες να αναζητούν ένα ικανοποιητικό shooter δράσης/ επιβίωσης σε μία μετα-αποκαλυπτική συστροφή.”

Ο τίτλος αποτελεί ένα shooter δράσης/ επιβίωσης τρίτου προσώπου και διαδραματίζεται σε έναν κόσμο, όπου έχει καταληφθεί από τερατώδη πλάσματα και μόνο λίγοι άνθρωποι είναι ακόμα ζωντανοί και ικανοί να πολεμήσουν για την ανθρωπότητα. Ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο ενός εκ των επιζoντών σε έναν αγώνα δράσης ενάντια σε αυτά τα πλάσματα, αλλά και επιβίωσης, καθώς η συνεχής αναζήτηση προμηθειών καθίσταται απαραίτητη.

Το Remnant: From the Ashes κυκλοφορεί από τον Αύγουστο του 2019, σε PS4, Xbox One και PC. Επισημαίνουμε ότι ο συγκεκριμένος τίτλος βρίσκεται επί του παρόντος σε έκπτωση (στο Steam), τόσο στην απλή έκδοσή του όσο και στην Complete Edition, με μειωμένη τιμή έως και κατά 50%. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε και ένα νέο Trailer για το παιχνίδι, που δόθηκε στη δημοσιότητα με αφορμή το παραπάνω ορόσημο που επιτεύχθηκε στην εμπορική του πορεία.

The post Ορόσημο στην εμπορική πορεία του Remnant: From the Ashes appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα