Gameplay από το Tiny Tina’s Wonderlands

Η 2K έδωσε στη δημοσιότητα πάνω από είκοσι λεπτά νέου gameplay από το επερχόμενο spin-off του Borderlands, το Tiny Tina’s Wonderlands, με άφθονο shooting πρώτου πρόσωπου και μαγεία.

Το εν λόγω trailer δείχνει δύο παίκτες να αναλαμβάνουν μια αποστολή μέσα στον Dungeons & Dragons εμπνευσμένο τίτλο, προσπαθώντας να βοηθήσουν μια ομάδα καταπιεσμένων Goblins που επιχειρούν μια επανάσταση. Στο trailer μπορούμε να δούμε δύο από τις

classes του τίτλου -Spellshot και Clawbringer – να αντιμετωπίζουν Goblins, Trolls και έναν μηχανικό Dragon κατά τη διάρκεια ενός boss fight.

Μπορούμε επίσης να ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις επιλογές εξοπλισμού που θα προσφέρει το Tiny Tina’s Wonderlands, με πανοπλίες, φυλαχτά, δαχτυλίδια, ραβδιά, ξόρκια, melee όπλα και όπλα που μπορούν να συνδυαστούν για την όσο καλύτερη δημιουργία της class. Επίσης, μπορούμε να πάρουμε κάποιες πληροφορίες από τον creative director του τίτλου, Matt Cox, κατά τη διάρκεια του βίντεο.

Μπορείτε να δείτε τα περισσότερα από 20 λεπτά του νέου gameplay υλικού παρακάτω.

Το Tiny Tina’s Wonderlands αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 25 Μαρτίου 2022.

The post Gameplay από το Tiny Tina’s Wonderlands appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα