"Καύσιμο" στη φωτιά των θεωριών ενός νέου Sillent Hill

Από την ίδια την Konami.

Μια σειρά από tweets από τον επίσημο λογαριασμό του Twitter της Konami, ξεκίνησαν έναν νέο γύρο θεωριών ότι ένα νέο παιχνίδι της σειράς Sillent Hill πρόκειται να αποκαλυφθεί σύντομα.

Το πρώτο tweet έγινε την περασμένη Παρασκευή, με τον λογαριασμό να

δημοσιεύει το χαρακτηριστικό ηχητικό εφέ της σειρήνας του Sillent Hill 2, αναφέροντας: "Κλείστε τα μάτια σας. Πάντα τρομακτικό. Sillent Hill 2 Siren". Η επίσημη δημοσίευση της Konami σχετικά με το παραμελημένο horror franchise προκάλεσε ενθουσιασμό στους φίλους του Silent Hill, κάτι που ώθησε την Konami να ανταποκριθεί λέγοντας: "Χαλάρωσε Διαδίκτυο. Παρακολουθούσαμε streams του Dead By Daylight και σκεφτήκαμε να μοιραστούμε τον θόρυβο και την αίσθηση του να είσαι κυνηγημένος. Δεν θα κατεβάσουμε το tweet και να κάνουμε πίσω, θέλαμε απλώς να το απολαύσετε. Λυπούμαστε που ξεσηκώσαμε τους ανθρώπους. Οτιδήποτε επίσημο θα προέρχεται πρώτα από το @SilentHill ή από κάποιο event ή κάτι τέτοιο, όχι από εμάς. Ήμασταν απλώς fans και απολαύσαμε τον θόρυβο / αναμνήσεις. Συγνώμη από όλους, ήταν 'μικροπρεπές' να σκοτώσουμε τη διάθεση της Παρασκευή σας".

Μπορεί, αρχικά να φαίνεται ότι οι άνθρωποι μπορεί να έχουν ενθουσιαστεί από το τίποτα, με την ανάρτηση να είναι απλώς αποτέλεσμα ενός social media manager να επιδίδεται στην αγάπη του για τη σειρά, αλλά υπήρξε και συνέχεια. Ο επίσημος λογαριασμός του Silent Hill στο Twitter, με τον οποίο υπάρχει link στο tweet της Konami, δημιουργήθηκε στις αρχές Ιουλίου. Χωρίς νέα κυκλοφορία κάποιου Silent Hill τίτλου από το 2012 (εκτός από το P.T.) ο νέος λογαριασμός φαίνεται λίγο ύποπτος. Επιπλέον, το tweet αναφέρει ότι τυχόν ειδήσεις για το Silent Hill θα μπορούσαν να προέρχονται "από κάποιo event". Και με τις Microsoft και Sony να έχουν προγραμματίσει events για μέσα στον Αύγουστο, δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει την εμφάνιση ενός νέου Silent Hill λίαν συντόμως;

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ένα "soft reboot" του Silent Hill φημολογείται εδώ και αρκετό καιρό, και ότι μπορεί να είναι αποκλειστικός τίτλος για το PlayStation 5.

Close your eyes. Always scary. Silent Hill 2 Siren pic.twitter.com/0FpiTjDScR

Konami (@Konami) July 31, 2020

We are sorry we got people fired up. Anything official would come from first from @SilentHill or an event or something, not from us. We were just being fans and enjoyed the noise/memories. Sorry everyone, did mean to kill your Friday mood.

Konami (@Konami) July 31, 2020
Keywords
Τυχαία Θέματα