Ημερομηνία διάθεσης του Road 96 στις οικιακές κονσόλες

Το Road 96, ένας “narrative-driven procedural, road trip, indie” τίτλος από την DigixArt, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κονσόλες σε έναν μήνα από σήμερα, όπως ανακοίνωσε η Ravenscourt, publisher του τίτλου.

Ο τίτλος κυκλοφόρησε για πρώτη φορά για ηλεκτρονικούς υπολογιστές και Nintendo Switch πέρυσι, και ακολουθεί μια ομάδα ανθρώπων που κάνουν ένα road trip

σε όλη τη χώρα της Patria, ακολουθώντας το “κάλεσμα της περιπέτειας”, προσπαθώντας να ξεφύγουν από το φασιστικό καθεστώς του President Tyrak. Κάθε μίλι μέσα στον τίτλο, ανοίγει μια νέα επιλογή που θα αλλάξει την πορεία της περιπέτειάς μας, με αποτέλεσμα νέες αλληλεπιδράσεις, νέες τοποθεσίες και πολλά άλλα.

Η ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του Road 96 στις κονσόλες έρχεται παράλληλα με την είδηση ​​ότι ο τίτλος κέρδισε σε πέντε κατηγορίες στα French Syndicat National du Jeu Vidéo Pégases Awards.

Best Indie Game Beyond The Video Game Best Accessibility Best Sound Design Best Narrative Design

“Είμαστε τόσο περήφανοι που τα κερδίσαμε, ελπίζαμε για ένα, τα πέντε είναι απίστευτο”, δήλωσε ο creative director, Yoan Fanise. “Υπάρχει ένα μεγάλο κοινό που περιμένει καινοτόμες εμπειρίες στις μέρες μας, ο κόσμος του gaming έχει αλλάξει δραστικά τα τελευταία χρόνια. Το Road 96 είναι μια συλλογική δημιουργία, μια αντανάκλαση της διαφορετικότητας της ομάδας και δείχνει ότι η επιτυχία δεν είναι θέμα μεγέθους ενός project”.

Το Road 96 θα γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 και PlayStation 4 στις 14 Απριλίου 2022.

The post Ημερομηνία διάθεσης του Road 96 στις οικιακές κονσόλες appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα