Ημερομηνία διάθεσης του Dragon’s Dogma: Dark Arisen

Και teaser trailer για την έκδοση PS4 και One.

Η Capcom ανακοίνωσε ότι η remastered έκδοση του action-RPG Dragon’s Dogma: Dark Arisen θα κάνει την εμφάνισή του για Xbox One και PlayStation 4 στις αρχές Οκτωβρίου. Θυμίζουμε ότι φέτος συμπληρώνουμε τα πέντε χρόνια από το έτος που είχε

κυκλοφορήσει ο τίτλος (2012), ο οποίος από τότε έχει σημειώσει πωλήσεις άνω των 3,2 εκατομμυρίων αντίτυπων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η νέα έκδοση του τίτλου θα περιλαμβάνει το πρωτότυπο Dragon’s Dogma μαζί με το επιπλέον περιεχόμενο που υπήρχε μέσα στο Dark Arisen – την περιοχή Bitterblack Isle, νέους εχθρούς, επιπλέον quest, νέα όπλα και εξοπλισμό. Όπως έχει συμβεί με όλες τις επανακυκλοφορίες παλαιότερων τίτλων στις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς, ο τίτλος θα έχει βελτιωθεί στον οπτικό τομέα -1080p ανάλυση στα 30fps ανανέωση- ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρχει υποστήριξη για 4k στα PlayStation 4 Pro και Xbox One X -κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα από την Capcom.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το teaser trailer που έγινε διαθέσιμο για την νέα έκδοση του Dragon’s Dogma: Dark Arisen, η νέα έκδοση του οποίου θα γίνει διαθέσιμη στις 3 Οκτωβρίου.

ps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα