Πρώτες πληροφορίες για το update 5.0 του PS4

Υποστήριξη ελληνικών, 1080p/60fps streaming κ.α.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ένα μεγάλο software update θα γίνει σύντομα διαθέσιμο για το PlayStation 4. Αν και ακόμη η Sony δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τις προσθήκες και τις βελτιώσεις που θα φέρει το 5.0 software update

στη κονσόλα, η ιστοσελίδα Eurogamer κατάφερε να βρει μία λίστα με κάποια από τα χαρακτηριστικά του νέου αυτού update.

Ένα από τα σημαντικότερα -για τους Έλληνες κατόχους της κονσόλας- χαρακτηριστικά που θα γίνουν διαθέσιμα με το 5.0 update είναι η υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας στο μενού του PlayStation 4, η οποία θα προστεθεί μαζί με άλλες 6 νέες γλώσσες. Όσοι ασχολούνται με livestreams και είναι κάτοχοι του PS4 Pro θα χαρούν ιδιαίτερα με τη προσθήκη της δυνατότητας για livestream μέσω της πλατφόρμας του Twitch σε ανάλυση 1080p στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο. Παράλληλα με το 5.0 update οι χρήστες θα μπορούν πλέον να κάνουν follow οποιοδήποτε άλλο χρήστη του PSN επιθυμούν χωρίς να απαιτείται η συγκατάθεσή του, όπως γίνεται και στο Xbox One, δυνατότητα που ήδη υπάρχει αλλά επιτρέπει στους χρήστες να ακολουθήσουν μόνο συγκεκριμένους verified λογαριασμούς. Όπως είναι φυσικό οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν να μην υπάρχει η δυνατότητα να τους κάνει follow κάποιος χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Από τη πλευρά της, η Sony σημειώνει ότι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της αλληλεπίδρασης μεταξύ των χρηστών.

Οι αλλαγές που θα φέρει το 5.0 update δεν σταματάνε εδώ, καθώς οι χρήστες θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να βλέπουν τις ειδοποιήσεις τους και την πορεία των download/upload τους από το Quick Menu που εμφανίζεται με το πάτημα του PS πλήκτρου, χωρίς να χρειάζεται να επισκέπτονται το κεντρικό μενού της κονσόλας. Αλλαγές θα γίνουν και στο σύστημα των "sub" ή child λογαριασμών, με την προσθήκη των family accounts, στα οποία θα μπορούν να προστίθενται τόσο λογαριασμοί ενηλίκων όσο και ανηλίκων, με τους πρώτους να μπορούν να ελέγχουν και να ρυθμίζουν τη πρόσβαση των ανηλίκων σε όλες τις κατηγορίες περιεχομένου, ενώ θα μπορεί να επιβάλλεται και όριο στο ποσό που θα ξοδέυει ένα sub-account στο PS Store. Κάθε "sub" ή child λογαριασμός θα έχει τους δικούς του περιορισμούς και επίπεδα ελεγχού, ενώ στoν οικογενειακό λογαριασμό θα μπορούν να προστεθούν λογαριασμοί ενηλίκων που χρησιμοποιούν διαφορετική κονσόλα PlayStation 4.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία διάθεσης του συγκεκριμένου update, αλλά όσοι επιθυμούν να έχουν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν νωρίτερα μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον εδώ για συμμετοχή στη beta του PlayStation 4 System Software Update 5.0.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα