Ανακοινώθηκαν οι ειδικές εκδόσεις του Ni no Kuni II

Καθώς και Season Pass.

H Bandai Namco ανακοίνωσε πως το Ni no Kuni II: Revenant Kingdom θα κυκλοφορήσει στην αγορά σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, ενώ θα υπάρξει και season pass για το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, το season pass κοστίζει €20,00 και θα προσφέρει πρόσβαση σε δυο μεγάλα πακέτα περιεχόμενου, που θα αποκαλυφθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Επίσης, το season pass θα παρέχει πρόσβαση σε ειδικά αντικείμενα ίασης (supply kit) για το ταξίδι του Evan.

Τώρα, όσον αφορά τις τρεις διαφορετικές εκδόσεις για

τον τίτλο, η πρώτη είναι η παραδοσιακή standard edition που περιέχει ένα αντίτυπο του παιχνιδιού και postcards, με την τιμή της να ανέρχεται στα €69,99. Η δεύτερη έκδοση, με ονομασία Prince's Edition, στη φυσική της μορφή περιλαμβάνει ένα αντίτυπο του τίτλου, ένα steelbook case, το season pass και ένα Blu-ray disc ονόματι "The Kingmakers", με αποκλειστικό making off περιεχόμενo για το Ni no Kuni II. Η Prince's Edition θα προσφέρεται έναντι €94,99, ενώ η ψηφιακή της έκδοση, η οποία έχει αντίτιμο €89,99 περιέχει το παιχνίδι, μαζί με το season pass.

Η τρίτη και ακριβότερη έκδοση για τον επερχόμενο τίτλο της Level-5, με ονομασία King's Edition, περιλαμβάνει ένα αντίτυπο του παιχνιδιού, ένα αποκλειστικό steelbook case, το season pass, το "The Kingmakers" Blu-ray disc, ένα βινύλιο με τη μουσική του τίτλου, ένα artbook 148 σελίδων, καθώς και μια φιγούρα (diorama figure) 20 εκατοστών. Η εν λόγω φιγούρα θα έχει τη δυνατότητα να περιστρέφεται, μιας και θα λειτουργεί ως μουσικό κουτί, ενώ η τιμή της King's Edition ανέρχεται στα €149,99.

Περαιτέρω, αντίστοιχες εκδόσεις υπάρχουν και για υπολογιστές. Συγκεκριμένα, η standard edition (η οποία είναι μόνο ψηφιακή) κοστίζει €59,99 και περιέχει μόνο το παιχνίδι. Η Prince’s Edition (η οποία, επίσης, είναι μόνο ψηφιακή) κοστίζει €79,99 και περιλαμβάνει τον τίτλο, μαζί με το season pass του. Από την άλλη, το αντίτιμο απόκτησης για την King’s Edition ανέρχεται στα €139,99, με την έκδοση αυτή να περιέχει το παιχνίδι, σε μορφή κωδικού για κατέβασμα, συν όλο το υλικό της αντίστοιχης έκδοσης για PS4, που αναφέραμε παραπάνω.

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως το Ni no Kuni II: Revenant Kingdom πρόκειται να γίνει διαθέσιμο στις 19 Ιανουαρίου 2018 για PC και PS4.

pcps4Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα