Με microtransactions το Middle-Earth: Shadow of War

Η ευκολία των παικτών πάνω απ’όλα…

Η Warner Bros και η Monolith αποκάλυψαν ότι το νέο παιχνίδι της σειράς Middle-Earth, Shadow of War, θα περιλαμβάνει, προαιρετικά, microtransactions και loot boxes, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους παίκτες θέλουν να αγοράσουν το premium νόμισμα, με την μορφή Χρυσού, που θα περιέχεται μέσα στο παιχνίδι. Η απόκτηση Χρυσού θα δίνει στους παίκτες, την ευκαιρία να προμηθευτούν

Loot Chests και War Chests. Τα οποία με την σειρά τους θα περιλαμβάνουν XP Boosts για την γρηγορότερη αναβάθμιση του Takion και του εξοπλισμού του.

Τα αντικείμενα που θα υπάρχουν μέσα στα διάφορα chests θα περιλαμβάνουν όπλα και πανοπλίες σε διάφορα επίπεδα σπανιότητας, τα οποία θα ενισχύουν την δυνάμεις του Talion. Τα εν λόγω chests θα μπορούν να αγοραστούν μέσα από το Market που θα υπάρχει στο παιχνίδι με την χρήση του Myrian –οι παίκτες θα το αποκτούν με την πρόοδο του παιχνιδιού. Μερικοί από τους τρόπους απόκτησης Miriam είναι νικώντας Τreasure Orcs, “καταστρέφοντας” εξοπλισμό που έχουν μαζέψει ή με την χρήση του premium Gold που θα πρέπει να αγοραστεί με πραγματικά χρήματα. Επίσης κατά την διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες θα ανταμείβονται με μικρά ποσά από το συγκεκριμένο νόμισμα με την συμπλήρωση διαφόρων milestones.

Τα War Chests από την άλλη πλευρά, θα περιέχουν νέους Orcs followers, οι οποίοι θα ενισχύουν τον στρατό του Talion, όπως και Training Orders που θα χρησιμοποιούνται για την αναβάθμιση και παραμετροποίηση των Orcs.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το σύστημα των Loot chests, τα νομίσματα του παιχνιδιού, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Το Middle-Earth: Shadow of War θα γίνει διαθέσιμο στις 10 Οκτωβρίου για PC, Xbox One και PlayStation 4.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα