Πρώτο gameplay δείγμα από το Fast & Furious Crossroads

Και ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

Οι Bandai Namco Entertainment Europe, Universal Games, Digital Platforms και Slightly Mad Studios αποκάλυψαν για πρώτη φορά gameplay πλάνα από το campaign του Fast & Furious Crossroads, μαζί με την ημερομηνία διάθεσης του νέου τίτλου.

Το

παιχνίδι επεκτείνει το σύμπαν του Fast & Furious με τους Vin Diesel, Michelle Rodriguez και Tyrese Gibson, στους ρόλους τους ως Dom, Letty και Roman αντίστοιχα, σε μία περιπέτεια δράσης που θα διαδραματίζεται σε διάφορες εκπληκτικές τοποθεσίες ανά τον κόσμο, όπως η Αθήνα, η Βαρκελώνη και το Μαρόκο. Επιπλέον, στο cast θα συμπεριλαμβάνεται και η Sonequa Martin-Green, γνωστή ηθοποιός από τις τηλεοπτικές σειρές Star Trek: Discovery και The Walking Dead, καθώς και η Asia Kate Dillon, που είναι γνωστή για τις ερμηνείες της στις ταινίες Billions και John Wick Chapter 3 – Parabellum.

Το Fast & Furious Crossroads αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Αυγούστου για PS4, Xbox One και PC, και θα προσφέρει στους παίκτες μία story-driven εμπειρία, σε συνδυασμό με multiplayer mode, για το οποίο περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να αποκαλυφθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο Gameplay Showcase βίντεο του παιχνιδιού.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα