Η εξερεύνηση στο Mass Effect: Andromeda

Εντυπωσιακά διαστημικά ταξίδια.

H Bioware συνεχίζει τη διάθεση βίντεο με πληροφορίες για το νέο Mass Effect, και το τρίτο επεξηγηματικό βίντεο είναι αφιερωμένο στην εξερεύνηση των πλανητών του κόσμου του παιχνιδιού. Στο συγκεκριμένο, βίντεο εκτός από τις πληροφορίες που ακολουθούν, προβάλλεται σε πραγματικό χρόνο ο έξω κόσμος μέσα από το διαστημικό σκάφος του χαρακτήρα, κάτι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Στο Mass Effect:

Andromeda ο παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να ανακαλύψει 100 διαφορετικούς πλανήτες και να επισκεφθεί αρκετούς από αυτούς, κάθε ένας από τους οποίους θα έχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Πριν την προσεδάφιση σε έναν πλανήτη, η φιλική AI θα δίνει πληροφορίες στον παίκτη για σημαντικές τοποθεσίες πάνω σε αυτόν. Ο παίκτης θα πρέπει να εξερευνήσει τον πλανήτη δημιουργώντας forward stations σε αυτόν ώστε να ενεργοποιεί το fast travel, να έχει τη δυνατότητα να αλλάζει loadout και να αναπληρώνει τα πυρομαχικά του.

Από το forward station ο παίκτης θα μπορεί να παραλάβει το νέο, παντός εδάφους όχημά του -το Nomad- το οποίο είναι πλήρως αναβαθμιζόμενο και θα τον βοηθήσει στην εξερεύνηση των πλανητών. Εξερευνώντας τον κάθε πλανήτη και αλληλεπιδρώντας με τους χαρακτήρες που βρίσκονται σε αυτόν, το "viability" του πλανήτη θα αυξάνεται. Όταν αυτό φτάσει σε κάποιο συγκεκριμένο επίπεδο, θα γίνει διαθέσιμη η δυνατότητα δημιουργίας outpost στον πλανήτη αυτόν αλλά και η δυνατότητα αναβάθμισης του βασικού διαστημικού σταθμού. Καθώς αναβαθμίζεται ο διαστημικός σταθμός, θα υπάρχει η δυνατότητα να επαναφερθούν στην ζωή colonists, οι οποίοι βρίσκονται σε cryo sleep.

Τέλος, διάσπαρτα μέσα στον γαλαξία θα βρίσκονται ανενεργά vaults, των οποίων η ενεργοποίηση -αφού ο παίκτης αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις που θα συναντήσει μέσα σε αυτά- βοηθάει σημαντικά στην επιβίωση μέσα στο γαλαξία. Όπως έγινε γνωστό τα review του Mass Effect: Andromeda θα μπορούν να δημοσιευτούν στις 20 Μαρτίου, μία μέρα πριν την κυκλοφορία του. Περισσότερα πληροφορίες υπάρχουν στο παρακάτω βίντεο, ενώ τα δύο πρώτα επεξηγηματικά βίντεο βρίσκονται εδώ και εδώ.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα