Σε Alpha Stage το Hellblade: Senua’s Sacrifice

Νέο developer video diary για τον τίτλο.

Στα τέλη την προηγούμενης εβδομάδας η Ninja Theory έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο developer diary video για το Hellblade: Senua’s Sacrifice, το παιχνίδι που ετοιμάζει για PlayStation 4 και PC. Επιπλέον, η δημιουργός ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και έχει μπει σε Alpha Stage,

με άλλα λόγια ολόκληρο το παιχνίδι είναι playable από την αρχή μέχρι το τέλος του. Πάντως, σύμφωνα με τον Dominic Matthews - Product Development της Ninja Theory-, η ανάπτυξη του παιχνιδιού σε καμιά περίπτωση δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς υπάρχει «αρκετή δουλειά ακόμα να γίνει».

Εκτός της παραπάνω ανακοίνωσης, η Ninja Theory έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο (το 26ο) developer diary video για το παιχνίδι. Το συγκεκριμένο video εστιάζει στα themes Myths και Madness του παιχνιδιού, καθώς και στο πώς το ταξίδι της Senua είναι συνυφασμένο με τις εμπειρίες της, την ψύχωση και την μυθολογία των Viking. Το Hellblade: Senua’s Sacrifice έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017 για PlayStation 4 και PC.

pcps4
Keywords
Τυχαία Θέματα