Αποκάλυψη του Gravel

Νέος off-road racing τίτλος από την Milestone.

Η αγαπητή στους φίλους των παιχνιδιών ταχύτητας, Milestone, ανακοίνωσε ένα νέο τίτλο με το όνομα "Gravel". Το νέο παιχνίδι του ιταλικού studio θα είναι αφιερωμένο στην off-road οδήγηση με ένα έντονα εορταστικό και διασκεδαστικό ύφος.

Η οδήγηση του τίτλου θα είναι βασισμένη στην πραγματικότητα, αλλά ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι να είναι διασκεδαστική και προσβάσιμη για όλους. Το Gravel θα κάνει χρήση της Unreal Engine

4 και θα περιλαμβάνει πάνω από 50 licenced οχήματα εκτός δρόμου, από trophy trucks μέχρι rally cars του παρελθόντος, ενώ το περιβάλλον του τίτλου θα αποτελείται από ερήμους, δάση, χιονισμένα βουνά και αμμώδεις παραλίες.

Στα game modes του τίτλου περιλαμβάνονται τα Wild Rush, Cross Country (checkpoint αγώνες σε ανοιχτά περιβάλλοντα - τα οποία θα είναι ανοιχτά για εξερεύνηση), Speed Cross (αγώνες σε κανονικές off-road πίστες), Stadium Circuit (γεμάτα με κοινό στάδια, με ράμπες για εντυπωσιακά άλματα) και Gravel Channel, το απόλυτο off-road show.

Το Gravel θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2017 σε PC, PlayStation 4 και Xbox One. Μια πρώτη εικόνα για τον τίτλο μπορείτε να πάρετε από το trailer που ακολουθεί.

pcps4xbox one Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα