Η Brigitte είναι η νέα προσθήκη στο Overwatch

Ένας support-tank χαρακτήρας!

Όπως αποκάλυψε η Blizzard, η Brigitte Lindholm θα είναι ο επόμενος χαρακτήρας που θα προστεθεί στο ρόστερ του Overwatch. H Brigitte είναι μία ιππότης, κόρη του Torbjorn και -όπως θα καταλάβατε και από το επώνυμό της- κατάγεται από τη Σουηδία

Η προσθήκη της αναμένεται να ανακατέψει λίγο την τράπουλα του παιχνιδιού καθώς είναι ένας tank χαρακτήρας

που θα αναλάβει το ρόλο του support. Η Brigitte μπορεί να αναπληρώνει την υγεία των μελών της ομάδας της με την παθητική της δύναμη, ενώ μπορεί να κάνει και damage με τις ρουκέτες της. Παράλληλα, έχει την ικανότητα να ρίχνει health packs, τα οποία μπορούν να αναπληρώσουν και το armor των συμπαικτών της, όταν αυτοί έχουν γεμάτη τη μπάρα της ζωής τους. Εκτός από αυτά, έχει μία ασπίδα, η οποία απορροφά damage με τρόπο παρόμοιο αυτής του Rendhardt, ενώ η ultimate κίνησή της ονομάζεται "Rally" και όταν ενεργοποιείται, το armor και η ταχύτητα κίνησης των συμπαικτών της αυξάνονται. Περισσότερες πληροφορίες, για τα χαρακτηριστικά και τις δυνάμεις της, θα βρείτε στην επίσημη σελίδα της, στην ιστοσελίδα του Overwatch.

Η Brigitte είναι ήδη διαθέσιμη στο Public Test Region, ώστε να υπάρξει μία περίοδος δοκιμής, ενώ σύντομα θα εισαχθεί και στους κανονικούς server του παιχνιδιού.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα