Ανακοινώθηκε το Injustice 2 Legendary Edition

Κοντά μας τον Μάρτιο για κονσόλες και PC.

Η Warner Bros. Interactive ανακοίνωσε το Injustice 2 Legendary Edition, μια definitive έκδοση του fighting τίτλου της, η οποία θα βρεθεί στα καταστήματα μέσα στον Μάρτιο. Όπως συμβαίνει με όλες τις definitive εκδόσεις των παιχνιδιών, η εν λόγω έκδοση θα περιλαμβάνει

το βασικό παιχνίδι μαζί με όλα τα επιπλέον πακέτα με υλικό που κυκλοφόρησαν για αυτό. Με άλλα λόγια, θα περιέχονται όλοι οι «βασικοί χαρακτήρες» μαζί με τους Darkseid, Red Hood, Starfire, Sub-Zero, Black Manta, Raiden, Hellboy, Atom, Enchantress και The Teenage Mutant Ninja Turtles.

Επιπλέον, η Legendary έκδοση θα περιλαμβάνει κάθε Premiere Skin από την Ultimate έκδοση, ανάμεσα στα οποία βρίσκουμε τα Power Girl, John Stewart Green Lantern, Reverse-Flash, Grid and Black Lightning. Επίσης, θα έχουμε ένα νέο “Learn Hub”, επεκτείνοντας το tutorial του παιχνιδιού, νέα αντικείμενα για όλους τους χαρακτήρες, αύξηση στο level cap στο 30, με ένα επιπλέον Augment Slot να ξεκλειδώνεται όταν οι παίκτες φτάσουν στο νέο level cap.

Το Injustice 2 Legendary Edition θα γίνει διαθέσιμο για PlayStation 4, Xbox One και PC στις 30 Μαρτίου. Όσοι προβούν σε προ-παραγγελία της Legendary έκδοσης, θα λάβουν ως δώρο ένα collectible νόμισμα, ένα αποκλειστικό Steelcase, 11000 Source Crystals και μια Epic Comic Exclusive Download Steel κάρτα.

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα