Νέο live action trailer για το The Medium

Η Bloober Team, δημιουργός των Blair Witch και Layers of Fear, έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο live action trailer για τoν άκρως αναμενόμενο psychological horror τίτλο της, The Medium. Το ατμοσφαιρικό trailer έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με το βραβευμένο με VFX και animation studio,

Platige Image.

Κατά την διάρκεια του, μπορούμε να δούμε για ακόμη μια φορά, τις διπλές πραγματικότητες του παιχνιδιού, τις οποίες θα κληθούμε να εξερευνήσουμε σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουμε την αλήθεια πίσω από τη μακάβρια τοποθεσία του παιχνιδιού, του Niwa Hotel. Στην καρδιά της ιστορίας του τίτλου, βρίσκεται ο The Maw, μια παραπλανητική και κακόβουλη οντότητα που μπορεί να ταξιδέψει μεταξύ των δύο κόσμων.

“Το Medium είναι ένα παιχνίδι με πολύ ισχυρή αφηγηματική ραχοκοκαλιά. Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα ήταν να καταλάβω ποια είναι η ουσία αυτής της ιστορίας, ποιοι είναι οι ήρωες της και ποιος ο τόνος του”, αναφέρει ο Writer & Creative Producer του live-action trailer, Tomasz Bagiński. Να σημειώσουμε ότι ο Bagiński έχει στο βιογραφικό του το υποψήφιο για Oscar, The Cathedral, για το οποίο πηγή έμπνευσης ήταν η τέχνη του Zdzisław Beksiński, όπως συμβαίνει και με το The Medium.

“Ο στόχος ήταν να αποτυπώσουμε όσο το δυνατόν πιο δυνατά τη συναισθηματική πλευρά της ιστορίας, προσπαθώντας να κρατήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες από τις ανατροπές του τίτλου, κρυφές”, πρόσθεσε ο Bagiński. “Το σενάριο (του trailer) υποτίθεται ότι χτίζει ένα συγκεκριμένο mood, παρά να αποκαλύπτει μια ιστορία”.

Το Medium θα γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S και PC στις 28 Ιανουαρίου.

The post Νέο live action trailer για το The Medium appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα