Καθυστέρηση για το Elite Dangerous Odyssey

Και επίσημα πλέον είναι επιβεβαιωμένη η καθυστέρηση της κυκλοφορίας του επόμενου τίτλου της Frontier Developments.

Η ομάδα γνωστοποίησε την αναβολή της κυκλοφορίας του επερχόμενου πονήματός της, με τις εκδόσεις για κονσόλες να καθυστερούν παραπάνω από αυτή του Steam. Η έκδοση των κονσολών αναμένεται το φθινόπωρο του 2021, ενώ η έκδοση PC την ερχόμενη άνοιξη. Σύμφωνα, επίσης, με την ομάδα, η παγκόσμια πανδημία είναι και η μόνη υπεύθυνη για την καθυστέρηση.

Φαίνεται, ωστόσο, πως η alpha

έκδοση του παιχνιδιού επηρεάζεται λιγότερο από την γενική καθυστέρηση. Για την ακρίβεια, η σελίδα του τίτλου στο Steam μέχρι πρότινος έδινε την 21η Απριλίου ως ημερομηνία κυκλοφορίας της Alpha έκδοσης ενώ στην ανακοίνωση της εταιρείας το χρονικό παράθυρο κυκλοφορίας παραμένει στα παρεμφερή πλαίσια του “early spring of 2021”. Η Frontier ξεκαθαρίζει την πρόθεσή της να βελτιώσει σταδιακά το παιχνίδι, μέσω πολύτιμου feedback που θα λάβει από τους testers.

Το Elite Dangerous Odyssey αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC την άνοιξη, αμέσως μετά τη λήξη της Alpha. Οι κάτοχοι κονσολών προηγούμενης γενιάς θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι το φθινόπωρο. Να σημειωθεί, τέλος, ότι η Frontier Developments δεν έχει ακόμα επιβεβαιώσει την κυκλοφορία του τίτλου στις κονσόλες νέας γενιάς.

The post Καθυστέρηση για το Elite Dangerous Odyssey appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα