Φήμη: Έρχεται Xbox One χωρίς disc-drive μέσα στο 2019

Μαζί με πρόγραμμα μετατροπής της φυσικής συλλογής των χρηστών σε ψηφιακή.

Σύμφωνα με τις φήμες που εμφανίστηκαν πριν λίγες ώρες, η Microsoft αναμένεται σύντομα να κυκλοφορήσει μία νέα έκδοση του Xbox One, η οποία δεν θα διαθέτει blu ray drive. Το παραπάνω σημαίνει

πως αυτή η κονσόλα θα παίζει μόνο ψηφιακά αντίτυπα τίτλων και το κόστος της θα είναι αρκετά μικρότερο της βασικής έκδοσης του Xbox One.

Παράλληλα, η Microsoft θα ξεκινήσει ένα νέο πρόγραμμα "disc-to-digital", ώστε όσοι χρήστες επιθυμούν να έχουν την δυνατότητα να μετατρέψουν τα retail αντίτυπα τίτλων που έχουν στην συλλογή τους, σε ψηφιακά, εύκολα, με μια απλή επίσκεψη στα καταστήματα που θα συνεργάζονται με την εταιρία. Ταυτόχρονα, η εταιρία σκοπεύει να κυκλοφορήσει και ένα νέο SKU του Xbox One S, το οποίο θα έχει blu ray drive, με μοναδικό σκοπό την μείωση του κατασκευαστικού κόστους.

Η πηγή της φήμης, τονίζει πως τα παραπάνω δεν επηρεάζουν σε κανένα βαθμό τα σχέδια της Microsoft για την οικογένεια next-gen κονσολών, γνωστή με όνομα Scarlett. Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τις φήμες, η Microsoft έχει στα σχέδιά της για το 2020 μία αποκλειστικά streaming κονσόλα και άλλη μία "παραδοσιακή, η οποία ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν θα έχει disc drive.

xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα